- Web sitesi
- forumdaslar.com
- Tuttuğu Takım
-
Beşiktaş
- Meslek
- Webmaster
- @FORUMDASLAR
Twitime kimler cevap verebilir?
Korumalı Tweetlere sahip kişilerin yanıtları yalnızca takipçileri tarafından görülebilir….
RT engeli nasıl kaldırılır?
Bir hesabın paylaştığı içeriği beğenmiyorsanız Retweetlerini kapatabilirsiniz. Bir kullanıcının Retweetlediği Tweetleri görmeye son vermek için hesap profil sayfasında, Retweetleri kapat seçeneğini işaretleyin (iOS'ta dişli simgesine veya web ve Android'de taşma simgesine dokunun).
RT etmek ne demek?
Takipçilerinizle herkese açık olarak paylaştığınız bir Tweet, Retweet olarak adlandırılır. Bu, Twitter'da haberleri ve ilginç keşifleri iletmenin harika bir yoludur. Retweetlemeden önce kendi yorumlarınızı ve/veya medyanızı ekleme seçeneğiniz vardır.
Twitter'da alıntı ne demek?
Twitter tweet alıntılama özelliğini kullanıma sundu Bu karmaşaya çözüm getiren Twitter ekibi, yorum içeren retweet'leri alıntı tweet olarak adlandırarak daha pratik hale getirdi. Artık herhangi bir tweet'e yapılan yorumları aynı tweet üzerinden görebileceğiz.
Tweetinizi gönderdikten sonra Tweet'in sağ üst köşesine gidip Daha Fazla simgesine dokunarak kimlerin yanıt verebileceğini değiştirebilirsiniz. Listeden Yanıt verebilecek kişileri değiştir seçeneğine dokunun. Tweetinize kimlerin yanıt vermesini istediğinizi seçin.
Mention nasıl silinir?
Twitter'ın hali hazırdaki özellikleri arasında attığınız tweetlere gelen yorumları (mention) silme özelliği bulunmamaktadır.
Tweetlerimi nasıl silerim?
Tweet silme
- Adım 1. Üst menüde profil simgenize dokunun.
- Adım 2. Profil'e dokunun.
- Adım 3. Silmek istediğiniz Tweeti bulun.
- Adım 4. Tweetin üst kısmındaki simgesine dokunun.
- Adım 5. Tweeti sil öğesine dokunun.
- Adım 6. Onaylamak için Sil öğesine dokunun.
Twitter RT ve FAV ne demek?
Ufak bir buton sayesinde yapılan Retweet, tweet sahibinin orijinal paylaşımına sadık kalınarak yapıldığı için bu başkasının kelimeleridir anlamına gelir. Tweet'lerin altında bulunan küçük yıldız simgesinin aracılığı ile yapılan FAV, favorime ekledim anlamına geliyor.
Yalnızca bahsettiğin kişiler ne demek?
Tweetleriniz korumalıysa bundan sonra yalnızca takip ettiğiniz kullanıcılar yanıtlayabilir. Takip ettiğiniz kişiler: Takip ettiğiniz kullanıcıların yanı sıra Tweette bahsettiğiniz herkes yanıtlayabilir. Yalnızca bahsettiğiniz kişiler: Yalnızca Tweette bahsettiğiniz kullanıcılar yanıtlayabilir.
Başkasının attığı mention nasıl silinir?