- Web sitesi
- forumdaslar.com
- Tuttuğu Takım
-
Beşiktaş
- Meslek
- Webmaster
- @FORUMDASLAR
Tutor ne iş yapar?
özel ders veren şahıslara ingilizce'de verilen ad.
Tutorluk ne demek?
Tutor, eksik bilgiler olduğu sürece ihtiyaç duyulan bir kişidir. Devamlı destek olmaz, ihtiyaç halinde devreye girer. Çiçek, çalışması, ödevleri, dersleri takibi açısından iyi bir öğrencidir. Bu noktada öğretmenlerinin ve ailesinin takdirini almaktadır.
Tutor öğrenci nedir?
Öğrenciye bireysel olarak yanlışlıklarını ve noksanlarını gösterecek kişiye tutor denmektedir. Bu anlamda konuyu iyi bilen üst sınıflardan bir öğrencinin alt sınıftaki bir öğrenciye yapacağı yardımda da tutor destekli öğretim söz konusudur.
Tutor online nedir?
İlk derste eğitmen ve öğrenci birbirlerini tanıma fırsatı bulur. Bu sayede eğitmenlerimize öğrencilerimizin dersten beklentilerini belirleyerek, onların ihtiyaçlarına özel en uygun ders içeriklerini hazırlayabilme olanağı sağlamış oluruz.
Tutor Destekli Öğretim, öğrencinin öğrendiği konularda, anlamakta güçlük çektiği konularla ilgili olarak bireysel destek görmesidir.
Saksı Kampüs nedir?
Saksı Kampüs, üniversite ve lise öğrencilerinin yapamadıkları soruları paylaştığı ve tutorların bu soruları cevapladığı bir soru cevap uygulamasıdır.
Saksı Kampüs ücretli mı?
Saksı Kampüs uygulamasını Google Play ve App Store mağazalarından ÜCRETSİZ olarak indirebilir ve sistemde yer alan çözümlü soruları hiçbir ücret ödemeden görüntüleyebilirsin. Uygulamayı indirmek için gereken yönlendirmeleri web sitemizde bulabilirsin.
Tudor yöntemi nedir?
Öğrencinin eksik olduğu konularda bireysel destek alması esasına dayanan bir öğretim tekniğidir.
Saksı Kampüs ücretli mi?
Uygulama ücretli mi? Saksı Kampüs uygulamasını Google Play ve App Store mağazalarından ÜCRETSİZ olarak indirebilir ve sistemde yer alan çözümlü soruları hiçbir ücret ödemeden görüntüleyebilirsin. Uygulamayı indirmek için gereken yönlendirmeleri web sitemizde bulabilirsin.
Saksı Kampüs paralı mı?
Eğitim Bilimleri Tudor nedir?
TUTOR DESTEKLİ ÖĞRETİM NEDİR? Öğrencinin eksik olduğu konularda bireysel destek alması esasına dayanan bir öğretim tekniğidir.