Son Konular

Turkiye Eğitim Gonulluleri Vakfı İzmir

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
İzmir Turkiye Eğitim Gonulluleri Vakfı ,
TEGV İzmir,
2019 yılının ucuncu Bolgesel Gonullu Toplantısını, 19 Mart 2019 Cumartesi gunu, İzmir'de, Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi'nde, 2 Eğitim Parkımız, 9 Oğrenim Birimimiz ve 2 Ateşboceğimizden yaklaşık 700 gonullumuzun katılımı ile gercekleştirdik
imagesturkiyeegitimgonullulerivakfiizmir5ad1395dc335b
Toplantıya, İzmir Ciğli ve Antalya Sunaİnan Kırac Eğitim Parkları, İzmir Balcova, Egekent, Eşrefpaşa, Evka 2, Gumuşpala, Şemikler, Toros, Denizli Deliktaş ve Sevindik Oğrenim Birimleri ile Bosch 2 ve Nahum Ailesi Ateşboceği Gezici Oğrenim Birimleri olmak uzere toplam 13 etkinlik noktamızdan gonullulerimiz katıldı

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Sure-İ Vakıa

Pilot Alımı

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.715
  3. Kullanıcılar

1. 33.207
  4. Son üye

Geri
Üst Alt