Son Konular

Turkcell kredi limiti ne ise yarar?

Editör

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0

Turkcell kredi limiti ne işe yarar?

Turkcell'den kontratlı cihaz almak isteyen müşterilerimize Financell tarafından kredi sağlanarak akıllı telefon, tablet, elektrikli ev aletleri gibi kampanyalardan taksitle yararlanmaları sağlanmaktadır.

Turkcell kredim ne kadar?

Turkcell kredim ne kadar?
Turkcell menü uygulamasına girerek, "Kredi" sekmesine tıklayarak servise üye olup faydalanabilirsiniz. Kredi türü, kredi tutarı ve vade seçeneklerine göre sorgulama yapabilirsiniz.

Turkcell kredi sorgulama nasıl yapılır?

Turkcell kredi sorgulama nasıl yapılır?
Kredi notunuzu TCKN boşluk DOĞUM YILInızı yazıp 1122ye göndererek öğrenebilirsiniz.

Telefon faturası ödeme nasıl yapılır?

- Faturalarınızı, Turkcell Mağazalarından nakit veya kredi kartı ile, Turkcell Müşteri Hizmetleri'nden ve Turkcell.com.tr'ye giriş yaparak Dijital Operatör Uygulaması'ndan kredi kartı ile ödeyebilirsiniz. (
- PTT ve banka şubelerinin gişelerinden yapılacak fatura ödemelerinde değişen işlem ücreti alınabilmektedir.

Paycell kredi limiti nasıl kullanılır?

Paycell kredi limiti nasıl kullanılır?
Üstelik şimdi Paycell Hazır Limit'le sizlere özel tanımlanmış limitinizin bir kısmını, Paycell Kart'ınıza aktarıp kredi kartının geçtiği her yerde kullanabilir, ya da kartınızın bakiyesini nakit olarak çekebilir, geri ödemesini Turkcell faturanıza yansıtarak yapabilirsiniz.

Turkcell kredim güvende ne işe yarar?

Turkcell kredim güvende ne işe yarar?
Kredim Güvende Sigortası nedir? Kredi koruma sigortası olan Kredim Güvende ile hayatta oluşabilecek beklenmedik durumlara karşı Financell kredinizi sigortalayarak sizi güvence altına alıyoruz. Kredim Güvende Sigortasını yalnızca Financell krediniz ile birlikte kullanabilirsiniz.

Faturalı hat üzerine kredi güvenilir mi?

Faturalı Hatta Kredi Sistemi, faturaya ek telefon alımı-satımı (bozulum) işlemidir. Kesinlikle bu işleri yapan firmalara sizlerden ÖN ÖDEME KESİNLİKLE İSTEMEZ. İsteyen kişiler kesinlikle art niyetli dolandırıcı kimselerdir.

Turkcell Kredi Notu nedir?

Turkcell Kredi Notu nedir?
Findeks Kredi Notu, uzun yıllardan beri bankaların kredi kararı verirken baktıkları önemli bir referans notudur. Findeks Kredi Notu, bankalardan kullanmış olduğunuz bireysel nitelikli tüm kredi ve kredili ürünlerin geçmiş verileri üzerinden oluşturulur.

Turkcell finansman kredi başvurusu nedir?

Turkcell finansman kredi başvurusu nedir?
Turkcell'den kontratlı cihaz almak isteyen müşterilerimize Financell tarafından kredi sağlanarak cihazlı kampanyalardan faydalanmaları sağlanmaktadır.

Paycell kredi kartı gibi kullanılır mı?

Paycell ödeme platformu şu anda anlaşmalı SHELL Akaryakıt İstasyonlarında, ZUBİZU mobil uygulamasında, turkcell.com.tr alışverişlerinde ve 532 Çağrı merkezinde kullanılmaktadır. Anlaşmalı işyerlerinde ödeme yöntemi olarak tüm bankalara ait kredi kartlarını, Paycell Kart'ını ve Paycell Dijital Para'nı kullanabilirsin.

Paycell kullanım limiti nedir?

Paycell kullanım limiti nedir?
KYC (kimlik teyidi) yapmış müşterilerimiz için aylık yükleme ve harcama limiti toplam 75.000 TL'dir. Bakiye iade taleplerini herhangi bir limit olmadan iletebilirler. Kimlik teyidi için kimliğiniz ve adınıza kayıtlı son 3 aya ait bir faturanız ile Turkcell Mağazaları'nı ziyaret etmeniz gerekmektedir.

Kredim güvende den kimler yararlanabilir?

Kredim güvende den kimler yararlanabilir?
Kredim Güvende Sigorta'sından kimler yararlanabilir? Taksit sayısı 3'ten fazla olan, 18 ila 67 yaş aralığında yasal ehliyeti olan ve Financell'den kredi kullanan müşterilerimiz faydalanabilir.

Turkcell kredi limiti, Turkcell müşterilerine Financell aracılığıyla sağlanan bir kredi imkanıdır. Bu kredi sayesinde kontratlı cihazlar gibi çeşitli ürünleri taksitle alabilirsiniz. Turkcell kredi limitiniz hakkında bilgi almak için Turkcell menü uygulamasına girerek "Kredi" sekmesine tıklayabilir ve istediğiniz kredi tutarı ve vade seçeneklerine göre sorgulama yapabilirsiniz.

Turkcell kredi sorgulama işlemi için ise kredi notunuzu öğrenmek isterseniz TCKN boşluk DOĞUM YILINIZI yazarak 1122'ye gönderebilirsiniz. Bu yöntemle kredi notunuzu kolayca öğrenebilirsiniz.

Ayrıca, Turkcell'in sunduğu Paycell kredi limiti de farklı bir finansman seçeneğidir. Paycell kredi limitinizi özel olarak tanımlanmış limitinizin bir kısmını Paycell Kartınıza aktararak kredi kartının geçtiği her yerde kullanabilir veya kartınızın bakiyesini nakit olarak çekebilirsiniz. Ayrıca, geri ödemelerinizi Turkcell faturanıza yansıtarak ödeme kolaylığı sağlayabilirsiniz.

Turkcell kredi limitinizin güvende olması durumunda Kredim Güvende Sigortası devreye girer. Bu sigorta, Financell kredinizi beklenmedik durumlara karşı sigortalayarak sizi güvence altına alır. Ancak bu sigortadan yararlanabilmek için Financell kredisi kullanmış olmanız gerekir.

Özetle, Turkcell kredi limiti alırken dikkat etmeniz gereken hususları öğrenerek finansmanınızı daha güvenilir ve kontrollü bir şekilde yönetebilirsiniz. Bu kredilerden faydalanırken ödeme planınızı ve geri ödemelerinizi düzenli olarak yapmanız önemlidir.

Kurdele sembolu ne anlama gelir?

Basit usul sirket nedir?

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.706
  3. Kullanıcılar

1. 33.205
  4. Son üye

Geri
Üst Alt