Editör
Efsanevi Üye
Turkcell EBA 6 GB ücretli mi?
Ülkemizde resmi dijital eğitim platformu olan Eğitim Bilişim Ağı olan EBA sisteminin içeriklerinden faydalananların 12 ay boyunca 6 GB ücretsiz internet üyeliklerinin de devam edeceğini belirtti.
8 GB internet ne kadar?
Tarife Bilgisi
| Fırsat 8GB Tarifesi
Taahhütlü Aylık Ücret | 29,58 TL*
Taahhütsüz Aylık Ücret | 55,08 TL
Aylık Ücretsiz Cepten İnternet | 8 GB
Aylık Ücretsiz Her Yöne Görüşme Süresi | 1000 DK
EBA için 6 GB internet nasıl alınır?
BiP'te MEB EBA Platformlarında Geçerli 6 GB İnternet BiP Keşfet'te yer alan EBA kanalını takip edip hemen kazan butonuna tıklayın, EBA'da geçerli 6 GB internet ayrıcalığını yaşatın. EBA BiP kanalına abone olan kullanıcılara sadece eba.gov.tr ve EBA uygulaması içerisinde kullanılmak üzere 3 GB internet tanımlanacaktır.
1 GB hediye internet nasıl yapılır?
1 GB hediye internet nasıl yapılır?
- Kampanyaya kayıt için mobil bireysel faturalı ya da faturasız Selfy üyesi olan hattından TAMBU (Hediye Kodu) yazıp 4545'e SMS gönderebilirsin. Talebin değerlendirilsin ve seni en kısa sürede SMS ile bilgilendirelim.
- Kampanyaya katılım ve kampanya kapsamında sunulan fayda ücretsiz olarak sunulmaktadır.
Turkcell 8 GB internet ne kadar?
Turkcell 8 GB internet ne kadar?
Net 8 GB paketi tam sana göre! 75 TL'ye 4 GB internetin keyfini sürebilir, sevdiklerinizle tam 1500 dakika konuşup 1500 SMS atabilirsiniz. Ek olarak Facebook ve Twitter'da geçerli 4 GB ve BiP uygulamasında geçerli 5 GB internet de mevcut!
Kazandıran 8 GB Türk Telekom 37 TL nasıl yapılır?
Siz de Türk Telekom bireysel faturasız mobil tarifelerinde iseniz ve Detaylar sekmesinde belirtilen paketlerden birini kullanıyorsanız, BANAOZEL8GB yazıp 5555'e SMS gönderin, Bana Özel 8 GB Paketi'niz cebinize gelsin! 31.03.2020 tarihi itibarıyla kapatılacaktır.