Son Konular

Turkcell Avea Beni Ara Nasıl Yapılır?

ZeberusZeberus is verified member.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Webmaster
Puan 113
Çözümler 4
Turkcell Avea Beni Ara Nasıl Yapılır? Turkcell Avea müşterileri, Beni Ara özelliği ile çağrı almadan önce arayan kişinin kim olduğunu öğrenebilirler. Turkcell Avea Beni Ara Nasıl Yapılır? Sorusuna yanıt vermek gerekirse, öncelikle telefonunuzdan *11# tuşlayarak Beni Ara özelliğini açmanız gerekiyor. Ayrıca, arayan kişinin bilgilerinin size SMS olarak gönderilmesini isterseniz *11*1# tuşlayabilirsiniz. Bu özellik sayesinde, arayan kişinin kim olduğunu öğrenmeden önce çağrıyı yanıtlama kararı verebilirsiniz. Turkcell Avea müşterileri için oldukça kullanışlı bir özellik olan Beni Ara'yı kullanmak için yukarıdaki adımları takip edebilirsiniz.
İçindekiler

Turkcell Avea aboneleri, Beni Ara servisi ile çağrılarını yönlendirebilirler. Beni Ara servisi, çağrıyı alamamış kişileri yönlendirir. Beni Ara yapmak için *21# tuşladıktan sonra arama yapılacak numarayı girin ve arama tuşuna basın. Beni Ara servisini iptal etmek için ise #21# tuşlayın.

Turkcell Avea Beni Ara Ücretli mi?

Beni Ara servisi ücretsizdir. Ancak, çağrının yönlendirilmesi sırasında kullanılan dakikalar, kullanıcının tarifesine göre ücretlendirilir.

Turkcell Avea Beni Ara Nasıl İptal Edilir?

Beni Ara servisini iptal etmek için #21# tuşlayın ve arama tuşuna basın. Servis iptal edildikten sonra, çağrılar tekrar doğrudan kullanıcının telefonuna gelir.

Turkcell Avea Beni Ara Kaç Kere Yönlendirir?

Beni Ara servisi, çağrıyı 20 saniye boyunca yanıtlayamazsa, çağrıyı 5 kez daha yönlendirir. Toplamda 6 kez yönlendirildikten sonra çağrı sonlandırılır.

Turkcell Avea Beni Ara Nasıl Değiştirilir?

Beni Ara servisine kayıtlı olan numarayı değiştirmek için *21*eski numara#yeni numara# arama tuşuna basın. Eski numaranın yerine, yeni numara kaydedilecektir.

Turkcell Avea Beni Ara'da Numara Nasıl Silinir?

Beni Ara servisinde kayıtlı olan numarayı silmek için *21*silinecek numara# arama tuşuna basın. Numara kaydı silinecektir.

Turkcell Avea Beni Ara'da Numara Nasıl Eklenir?

Beni Ara servisine numara eklemek için *21*numara# arama tuşuna basın. Numara kaydı yapıldıktan sonra, çağrılar yönlendirilmeye başlanacaktır.

Turkcell Avea Beni Ara'da Hangi Numaralar Kaydedilir?

Beni Ara servisinde, çağrıların yönlendirilmesi istenen numaralar kaydedilebilir. Kaydedilen numaralar, kullanıcının belirlediği süre boyunca çağrıları yönlendirir.

Turkcell Avea Beni Ara'da Hangi Numaralar Kaydedilemez?

Beni Ara servisinde, özel servis numaraları ve yurt dışı numaraları kaydedilemez. Ayrıca, Beni Ara servisi, numara engelleme özelliği sağlamaz.

Turkcell Avea Beni Ara ile Gelen Çağrılar Ücretsiz mi?

Beni Ara servisi ile gelen çağrılar, kullanıcının tarifesine göre ücretlendirilir. Ancak, Beni Ara servisi tarafından yönlendirilen çağrılar, ücretsizdir.

Turkcell Avea Beni Ara Ne İşe Yarar?

Beni Ara servisi, çağrıları alamayan kişileri yönlendirir. Kullanıcılar, Beni Ara servisi ile çağrılarına cevap veremeyen kişileri yönlendirebilir veya herhangi bir nedenle telefonlarını kullanamayan kişilerle iletişim kurabilirler.

Turkcell Avea Beni Ara Nasıl Açılır?

Beni Ara servisi, varsayılan olarak açıktır. Kullanıcılar, Beni Ara servisini kullanmak istemedikleri zaman, servisi iptal etmelidirler.

Turkcell Avea Beni Ara Nasıl Kapatılır?

Beni Ara servisi kapatmak için #21# tuşlayın ve arama tuşuna basın. Servis iptal edildikten sonra, çağrılar tekrar doğrudan kullanıcının telefonuna gelir.

Turkcell Avea Beni Ara Ne Zaman Kullanılır?

Beni Ara servisi, kullanıcıların çağrılarına cevap veremeyen kişileri yönlendirmek için kullanılır. Ayrıca, kullanıcılar herhangi bir nedenle telefonlarını kullanamayan kişilerle iletişim kurabilirler.

Turkcell Avea Beni Ara Nedir?

Beni Ara servisi, çağrıları alamayan kişileri yönlendirir. Kullanıcılar, Beni Ara servisi ile çağrılarına cevap veremeyen kişileri yönlendirebilir veya herhangi bir nedenle telefonlarını kullanamayan kişilerle iletişim kurabilirler.

Turkcell Avea Beni Ara Ne Kadar Süre Yönlendirir?

Beni Ara servisi, çağrıyı 20 saniye boyunca yanıtlayamazsa, çağrıyı 5 kez daha yönlendirir. Toplamda 6 kez yönlendirildikten sonra çağrı sonlandırılır.

Turkcell Avea Beni Ara'yı Kimler Kullanabilir?

Turkcell Avea aboneleri, Beni Ara servisini kullanabilirler. Servis, Turkcell Avea aboneleri için ücretsizdir.

Turkcell Avea Beni Ara Nasıl Açılır?

Beni Ara servisi, varsayılan olarak açıktır. Kullanıcılar, Beni Ara servisini kullanmak istemedikleri zaman, servisi iptal etmelidirler.

Turkcell Avea Beni Ara Nasıl Kullanılır?

Beni Ara servisini kullanmak için *21# tuşladıktan sonra arama yapılacak numarayı girin ve arama tuşuna basın. Beni Ara servisini iptal etmek için ise #21# tuşlayın.

1. Arama yapmak için 444'ü tuşlayın.
2. İstediğiniz kişinin numarasını girin.
3. Aramak istediğiniz kişiyi seçin.
4. Arama başlasın!
5. Arama ücretleri tarifenize göre değişebilir.

Beni Ara özelliğini açmak için *123# tuşlayın.
Beni Ara özelliğini kapatmak için #123# tuşlayın.
Beni Ara özelliği açıkken aranırsanız, arayanın bilgisi kaydedilir.
Beni Ara özelliği kapalıyken aranırsanız, arayanın bilgisi kaydedilmez.
Beni Ara özelliği aktif olduğunda, çağrı sırasında kısa bir melodi çalar.

Ptt Kargo 2 Desi Ne Kadar?

Çalıkuşu Azalea Kim?

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.715
  3. Kullanıcılar

1. 33.208
  4. Son üye

Geri
Üst Alt