Son Konular

Turk Telekom taahhudum ne zaman bitecek?

Editör

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0

Türk Telekom taahhüdüm ne zaman bitecek?

Türk Telekom taahhüt sorgulama 444 1 444 numaralı telefonu arayarak bilgi alınabilir. Türk Telekom Online İşlemler mobil uygulamasını üzerinden taahhüt işlemleri hakkında araştırma yapılabilir. Telefonun arama yerine *124# yazarak arama yaptıktan sonra gelen ekrana önce 9 rakamını yazıp gönder tuşuna basabilirsiniz.

İnternet taahhüt süresi ne kadar?

24 aylık taahhüt süresi dolmadan internet aboneliğini iptal eden İ. A. adlı vatandaşı mahkeme haklı buldu. Mahkeme, internet şirketi tarafından, 24 aylık taahhüt süresi dolmadan 1 yıl 3 ay 13 gün sonra aboneliğini iptal eden İ.

24 aylık taahhüt olur mu?

24 aylık taahhüt olur mu?
Mahkeme tarafından alınan karara göre 24 aylık aboneliklerde 12 ayın dolduktan sonra aboneye cayma bedeli çıkarılamaz. Cayma bedelinin iptali veya iadesi kararı alınabilir.

Türk Telekom paketim ne zaman yenilenecek?

Türk Telekom paketim ne zaman yenilenecek?
Cep telefonunuzun mesajlar bölümüne girip "FATURA" yazarak 5555'e gönderin ya da *100#'yi tuşlayın. Cep telefonunuza gelecek olan mesaj ile son döneme ait mobil fatura tutarınızı, son ödeme tarihinizi ve varsa ödenmemiş mobil faturalarınızı öğrenebilirsiniz.

Ttnet paketim ne zaman bitecek?

Güncel Kullanımımı Nasıl Öğrenebilirim? KALAN boşluk hizmet numaranızı yazıp 6606'ya SMS göndererek veya aşağıdaki kanallardan güncel kullanım miktarınızı öğrenebilirsiniz.

2 sene taahhüt yasal mı?

6502 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkındaki Kanun bu hususu özel ve ayrıntılı olarak düzenlemiş durumda. Tüketici, hiçbir süresi olmayan ya da bir yıldan uzun olan abonelik sözleşmesini herhangi bir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart ödemeksizin istediği zaman feshetme hakkına sahip.

Abonelik sözleşmesi kaç yıl geçerli?

Abonelik sözleşmesi kaç yıl geçerli?
Tüketicinin belirli süre abone kalma taahhüdü, belirli süreli abonelik sözleşmesine işaret eder. Belirli süreli aboneliklerde tüketiciye tanınan fesih hakkı sözleşme süresinin bir yıldan uzun ya da bir yıl veya daha az süreli olmasına göre değişmektedir.

Taahhüt nedir örnek?

Taahhüt nedir örnek?
Taahhüt, kelime anlamı olarak "bir şey yapmayı üstüne alma, üstlenme" demektir. Bir kişi, bir konuda taahhüt verirse; o konudaki yükümlülükleri yerine getirmeye söz vermiş olur. Günümüzde taahhüt, genelde şirketlerle vatandaşlar arasındaki sözleşmelerde kullanılan bir kavramdır.

Türk Telekom taahhüt ne demek?

Taahhütlü tarifeler, belirli bir tarifede belirli bir süre için aboneliğinizi devam ettirmeniz veya belirlenen koşulları sağlamanız halinde bazı avantajlar sağlayan tarifelerdir.

Taahhüt ne demek din?

İslam dini taahhütlerin yerine getirilmesini emretmektedir. Hukukta taahhüt: Kendi nam ve hesabına bir gerçek veya tüzel kişiye karşı, sözleşmeli veya sözleşmesiz bir işin yapılması veya bir şeyin teslimini söz verme, yüklenme.

1 ay taahhüt ne demek?

1 ay taahhüt ne demek?
Herhangi bir iş ya da sözleşme ile beraber yapılacak farklı uygulamalar karşısında kişi bunu gerçekleştireceğine dair bir nevi garanti verir. Bu da taahhüt etmek anlamı üzerinden ele alınmaktadır.

Türk Telekom taahhüt Bozarsam ne olur?

Türk Telekom taahhüt Bozarsam ne olur?
TÜRK TELEKOM TAAHHÜT BOZMA CEZASI Taahhütlü tarife kullanan Türk Telekom aboneleri istedikleri zaman tarifelerini sonlandırabilirler. Fakat taahhüt süresinden önce sözleşmenizi bozarsanız sizden cayma bedeli tahsil edilir.

Taahhüt etmek ne demek hukuk?

Taahhüt sözleşmesi, alacaklı ve borçlunun bir araya gelerek icra müdürü nezdinde borcunu düzenli bir şekilde ve taksitler halinde ödeyeceğinin sözünün yazılı bir şekilde verilmesidir. Daha kısa ifade etmemiz gerekirse taahhüt sözleşmesi borçlunun borcunun taksitlendirilmesi anlamını taşır.

Taahhütlü satış ne demek?

Özellikle taahhüt kelimesi herhangi bir ürün veya eşya alındığı zaman sözleşme kapsamında verilen bir söz olarak da anlatılabilir. Yani bir ürün ya da hizmet alındığı zaman bunun ödeme yapılacağına dair üstlenilmiş durumu şeklinde ifade etmek de mümkün.

Türk Telekom paketim ne zaman bitecek?

Türk Telekom paketim ne zaman bitecek?

Tarife değişikliği ne zaman aktif olur?

Tarife değişikliği ne zaman aktif olur?
Anlık tarife değişikliklerinde işlem yaptığınız gün tarifeniz değişir ve bilgilendirme SMS'inden sonra haklarınız yüklenir. İleri tarihli olarak yapmış olduğunuz tarife değişikliğinde ise fatura kesim tarihinizden sonra tarifeniz değişir ve bilgilendirme SMS'inden sonra haklarınız yüklenir.

TTNET sözleşmem ne zaman sona eriyor?

Dijital Operatöre giriş yaptıktan sonra profil kısmından ev interneti aboneliğinizi seçip ekranın en altında mevcut ürün ve servislerim altından görüntüleyebilirsiniz.

Taahhüt olup olmadığı nasıl anlaşılır?

Turkcell taahhüt sorgulama işlemleri:
- Yöntem #1: Size en yakın Turkcell bayisine gidebilirsiniz.
- Yöntem #2: 0532 532 00 00 ya da 532 numaralı telefonları arayabilirsiniz.
- Yöntem #3: TARİFE yazıp 2222'ye SMS atabilirsiniz.
- Yöntem #4: Buradan Turkcell resmi internet sitesine ziyaret edebilirsiniz.

İnternet taahhüt bitiş tarihini nasıl öğrenebilirim?

İnternet taahhüt bitiş tarihini nasıl öğrenebilirim?

Turkcell paketim ne zaman yenilenecek?

Turkcell paketim ne zaman yenilenecek?
Ayrıca KALAN yazıp 2200'a SMS göndererek, telefonunuzdan *100#'yi tuşlayarak veya 0532 757 2222'yi arayarak kalan bilgilerinizi öğrenebilirsiniz. Kalan kullanımınızı hemen öğrenmek için tıklayın.

Merhaba,

Türk Telekom taahhüdünüzün ne zaman biteceğini öğrenmek için 444 1 444 numaralı telefonu arayarak bilgi alabilirsiniz. Ayrıca Türk Telekom Online İşlemler mobil uygulamasını kullanarak taahhüt işlemleri hakkında araştırma yapabilirsiniz. Taahhüt süresinin dolmasının ardından abonelik iptali durumunda meydana gelen yasal prosedürlerin detaylarına da değinilmiş.

24 aylık taahhüt süresi ile ilgili olarak mahkeme kararlarına da değinilmiş. 24 aylık aboneliklerde, belirli sürelerin dolmasından sonra aboneye cayma bedeli çıkarılamayabileceği belirtilmiştir.

Abonelik sözleşmelerinin geçerlilik süreleri ve fesih hakkı da irdelenmiş. Tüketicilere tanınan feshetme hakkının, abonelik sözleşmesinin süresine göre değişebileceği vurgulanmış.

Taahhüt kavramıyla ilgili genel bir açıklama ve örnek verilmiş. Taahhütün genelde şirketlerle vatandaşlar arasındaki sözleşmelerde kullanılan bir kavram olduğu belirtilmiştir.

Son olarak, Türk Telekom taahhüt bozma durumunda alınabilecek cayma bedeli ve taahhütün hukuki anlamıyla ilgili bilgiler verilmiştir. Taahhüt kelimesinin dildeki ve hukuktaki kullanımlarının farklılıkları vurgulanmış.

Eğer daha fazla bilgi veya yardım talebiniz varsa, lütfen belirtmekten çekinmeyin. Yardımcı olmaktan memnuniyet duyarım.

Sabunlasma indisi nasil hesaplanir?

Hindistan cevizi Karbonhidrat mi?

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.706
  3. Kullanıcılar

1. 33.205
  4. Son üye

Geri
Üst Alt