Son Konular

Turk Telekom sifre neden alamiyorum?

ZeberusZeberus is verified member.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Webmaster
Puan 113
Çözümler 4

Türk Telekom şifre neden alamıyorum?

"TekŞifre" hesabınızı oluşturduğunuz cep telefonu numaranız ile TEKSIFRE (boşluk) T.C. Kimlik Numaranızı 6606'ya göndererek şifrenizi alabilirsiniz.

Online işlemler tek kullanımlık şifre nasıl alınır?

Online işlemler tek kullanımlık şifre nasıl alınır?
Yeni TekŞifre'niz cep telefonunuza SMS olarak gönderilecektir. Ayrıca şifrenizi 6606 'ya mesaj göndererek de öğrenebilirsiniz. 6606'ya TEKSIFRE boşluk TC Kimlik Numaranızı (Örnek: TEKSIFRE 12345678900) yazıp gönderebilirsiniz. TekŞifreniz size sms olarak iletilecektir.

9230 tek kullanımlık şifre ne işe yarar?

9230 tek kullanımlık şifre ne işe yarar?
TekŞifre, Türk Telekom Servislerini çeşitli platformlardan kullanırken sizi tanımamızı sağlayan şifre uygulamasıdır. Bu sayede tek bir şifre ile tüm Türk Telekom servislerini kullanabilir, size özel sunduğumuz online fatura ve kota sorgulama gibi temel hizmetlerimizden faydalanabilirsiniz.

Türk Telekom 9520 şifre nasıl alınır?

Tek kullanımlık şifrenizi Mobil hattınız için 9520'ye ŞİFRE yazarak SMS ile ya da İnternet & Ev Telefonu için giriş sekmesindeki Şifre Gönder butonuyla öğrenebilirsiniz.

Türk Telekom 9230 nedir?

Türk Telekom 9230 nedir?
Türk Telekom evden cebe aylık 4 GB mobil internet kampanyasına abonelik yaptırdım. 4 GB için bana ;evdecepte yazıp 5555'e göndermem istendi daha sonra telefonuma 9230'dan söyle bir cevap geldi;değerli müşterimiz, cebine gelsin kampanyasından evde internet aboneliği cebine gelsin kampanyası ile başla…

9230 numara kime ait?

9230 numara kime ait?
Türk Telekom istem dışı numara değişikliği; 28.07.2021 tarihi 13:54 sularından Türk Telekom üzerinden (9230) kesinlikle ne benim ne de hat sahibinin talebi olmamasına rağmen (değerli müşterimiz mobil hattınıza numara değişikliği işleminiz tamamlanmıştır) diye mesaj gelmiş, arkasından Türk Telekom üz…

Türk Telekom sil süpür şifresi nasıl alınır?

İlk girişiniz ya da daha önceki girişleriniz de verilen şifreyi hatırlamıyorsanız eğer; şifrenizi gireceğiniz kısımının sağında bulunan şifre al butonuna basmanız ve gereken adımları izlemeniz gerekmektedir. Bu adımlar ise *952# tuşlayarak size SMS olarak gelecek olan şifreyi şifre bölümünüze girmenizdir.

Türk Telekom uygulama şifresi nasıl alınır?

Türk Telekom uygulama şifresi nasıl alınır?
Şifrenizi 9520 den "SIFRE" yazarak alabilirsiniz.

7529 hangi servis?

7529 hangi servis?
7529'dan durduk yere böyle mesaj geldi. iptal etmek için hesabıma girdiğimde hiçbir aboneliğim gözükmüyor meblağ küçükte olsa haksızlığa gelemiyorum.

9230 ne demek?

Türk Telekom şifresi alamama sorununun çözümü için "TEKSIFRE" hesabınızı oluşturduğunuz cep telefonu numaranız ile TEKSIFRE (boşluk) T.C. Kimlik Numaranızı 6606'ya göndererek şifrenizi alabilirsiniz. Ayrıca online işlemler için tek kullanımlık şifreyi almak için yeni TekŞifre'niz cep telefonunuza SMS olarak gönderilecektir. Bunun yanı sıra 6606 numarasına TEKSIFRE boşluk TC Kimlik Numaranızı (Örnek: TEKSIFRE 12345678900) yazıp göndererek de şifrenizi öğrenebilirsiniz.

9230 numarası ise Türk Telekom'un çeşitli servislerini kullanırken sizi tanımlayan şifre uygulaması olan TekŞifre'nin içindedir. Bu şifre ile tüm Türk Telekom servislerini kullanabilir, online fatura ve kota sorgulama gibi hizmetlerden faydalanabilirsiniz.

Türk Telekom 9230 numarasıyla ilgili olarak, mobil internet kampanyası için 9230 numarasından gelen SMS ile ilgili bilgilendirme almış olabilirsiniz. Benzer şekilde 9520 numarasıyla da tek kullanımlık şifreyi Mobil hattınız için 9520'ye ŞİFRE yazarak SMS ile ya da İnternet & Ev Telefonu için giriş sekmesindeki Şifre Gönder butonuyla öğrenebilirsiniz.

7529 numarasına gelen mesaj ise başka bir servis sağlayıcısından örnek bir mesaj olabilir. Mesaj size yanlışlıkla ulaşmış olabilir veya istenmeyen bir abonelik olabilir. Bu durumda hizmet sağlayıcı ile iletişime geçerek durumu bildirebilirsiniz.

Eğer daha fazla detay veya yardıma ihtiyacınız varsa lütfen belirtmekte çekinmeyin.

iPhone 6 Wallet nasil kullanilir?

Is Gmail also googlemail?

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.693
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt