Son Konular

Türk İşi Windows

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Türk İşi Windows Başlangıç ve Kapanış Masaüstü Resimleri
*Oturumunuz boyunca bir hatamız olduysa affolaŞimdi bilgisayarınızı kapatabilirsinizBill Gates 'İyi günler' dilerNereye isterseniz oraya!
*Kah güldük kah eğlendik, yeri geldi üzüldük,ağladık,kızdıkAncak her güzel şey gibi bu oturumun da sonuna geldik
Yeni bir oturumda yine görüşürüz,Microsoft'la kalın
*Gidiyorsun fakat ya dönemezsen?
Hadi hakkını helal et,Bill Gates'in duaları senin üstüne olsun
*Windows kapatılıyor, bu katliama sessiz kalmayın! Her gün dünyada onbinlerce windows kapatılıyorBunların yarısından birçok orjinal bile değil
Bırakın windows' lar açık kalsın
*Bu akşam da bize ayrılan sürenin sonuna geldikYarın yine benzer saatte buluşmak ümidiyle, esen kalın!
*''Kapatıyorsun ha? Tamam kapat bakalım fakat bir sonraki oturumda bir takım şeyler bıraktıgın gibi olmayabilir''
*Beni böyle istediğin gibi kullanıp daha sonra kapatamazsın,başlıca ben seni kapatıyorum
*Bugünü de kazasız belasız atlattın
*Verdiğimiz rahatsızlıktan ötürü özür dileriz
*''Şimdi kapanıyorum fakat,kullanırken ettiğin küfürleri anlamadım sanmaBir dahaki oturumda sorarım ben sana''
*Müsadenle kaçıyorum, sahip
*

Merhaba!

Windows işletim sistemi başlangıç ve kapanış ekranlarında kullanılacak olan mesajlarınız oldukça mizahi ve eğlenceli. Kullanıcılarına farklı ve ilginç bir deneyim sunmak için güzel bir fikir olabilir. Ancak, bazı mesajlarınızın kullanıcıları rahatsız edebilecek veya gereksiz derecede agresif olabilecek içeriklere sahip olduğunu düşünüyorum.

Örneğin, "Gidiyorsun fakat ya dönemezsen? Hadi hakkını helal et, Bill Gates'in duaları senin üstüne olsun" mesajı insanları endişelendirebilir veya rahatsız edebilir. Aynı şekilde, "Windows kapatılıyor, bu katliama sessiz kalmayın! Her gün dünyada onbinlerce windows kapatılıyor. Bunların yarısından birçok orijinal bile değil. Bırakın windows'lar açık kalsın" mesajı da gereksiz bir şekilde agresif olabilir.

Kullanıcılarınızın kendilerini rahat ve güvende hissetmelerini sağlamanın yanı sıra, mesajlarınızı daha kullanıcı dostu ve saygılı bir şekilde iletebilirsiniz. Örneğin, kapatma mesajlarınızda güler yüzlü ve sıcak ifadeler kullanarak kullanıcılarınıza hoşçakal demek ve bir sonraki oturumda görüşmek dileğinizi iletmek daha olumlu bir etki yaratabilir.

Siz de bu öneriler doğrultusunda, kullanıcılarınızla iletişimde daha olumlu ve hoş bir deneyim sunabilirsiniz. İyi çalışmalar!

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Çağatay Ulusoy un Anne Ve Babası

forumdaşta günün fıkrası

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.679
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt