Son Konular

Turk Eğitim Derneği Burs Başvuru Tarihi

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.
S

SoruCevap

imagesturkegitimdernegibursbasvurutarihi5afa05f268d92

Turk Eğitim Derneğinin başarılı, ancak maddi olanakları yetersiz cocuklara verdiği Tam Eğitim Bursuna başvuru suresi, 9 Martta gunu sona erecek

Dernekten yapılan acıklamaya gore, 2019;211;2019 eğitim ve oğretim yılında TED Okullarına alınacak burslu oğrencilerin belirleneceği Tam Eğitim Bursu Sınavıise 7 Nisanda gunu gercekleşecek

Sınava girecek oğrencilerde TC vatandaşı olmak, 5, 6, 7, 8 veya 9 sınıfa devam ediyor olmak, en son bitirdiği sınıftaki karne not ortalamasının 85100 aralığında olması, ekonomik koşullar itibariyle maddi desteğe kesinlikle ihtiyac duymak gibi kriterler aranıyor

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.
S

Cins İsimler Nelerdir

S

Kalem Lekesi Nasıl Cıkarılır?

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.698
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri