Modoratör
Efsanevi Üye
Turcademy ye nasıl giriş yapılır?
Turcademy Platformuna üye olmak için kurumuzun sizlere sağlamış olduğu kurumsal uzantılı e-posta adresinizi kullanmanız gerekmektedir. Kurumunuza ait bir eposta hesabınız yok ise kurumunuz bilgi işlem birimi veya kütüphaneniz ile iletişime geçmenizi öneririz.
YÖK hangi kanuna bağlı?
YÖK hangi kanuna bağlı?
Madde 6 – (Değişik: 2/12/1987 – KHK – 301/1 md.) a.Yükseköğretim Kurulu, tüm yüksek öğretimi düzenleyen ve yükseköğretim kurumları- nın faaliyetlerine yön veren, bu kanunla kendisine verilen görev ve yetkiler çerçevesinde özerkli- ğe ve kamu tüzel kişiliğine sahip, bir kuruluştur.
2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu kapsamında çalışanlar kimlerdir?
2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu kapsamında çalışanlar kimlerdir?
Öğretim Elemanları: Yükseköğretim kurumlarında görevli öğretim üyeleri, öğretim görevlileri ve araştırma görevlileridir. m) (Değişik: 22/2/2018-7100/2 md.) Öğretim Üyeleri: Yükseköğretim kurumlarında görevli profesör, doçent ve doktor öğretim üyeleridir. (1) Profesör: En yüksek düzeydeki akademik unvana sahip kişidir.
Turcademy den kitap nasıl indirilir?
Turcademy'den kitap indirmek için:
- Turcademy kayıt olun.
- Turcademy'e kayıt olduğunuz e-posta adresiniz ve belirlediğiniz şifre ile giriş yapın.
- Hesabım, Lisans ve İndirme bölümünden; kullandığınız her cihaz için bir seferlik lisans ve yazılım indirmeniz gerekmektedir.
- İndirmek istediğiniz kitabın başlığına tıklayın.
Turcademy hangi üniversitelerde var?
Turcademy hangi üniversitelerde var?
Turcademy
- Abant İzzet Baysal Üniversitesi.
- Adana Alparslan Türkeş Bilim ve Tekn. Üniversitesi.
- Afyon Kocatepe Üniversitesi.
- Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi.
- Altınbaş Üniversitesi.
- Amasya Üniversitesi.
- Anadolu Üniversitesi.
- Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi.
YÖK hangi bakanlığa bağlı 2021?
YÖK hangi bakanlığa bağlı 2021?
Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı akademiler, Bir kısmı diğer bakanlıklara, çoğu Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı iki yıllık meslek yüksekokulları ile konservatuvarlar, Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı üç yıllık eğitim enstitüleri, Mektupla öğretim yapan YAYKUR.
Üniversite öğretim üyeleri hangi kanuna tabi?
Öte yandan, 1765 sayılı Üniversite Personel Kanununun 1 inci maddesinde, Üniversiteler Kanununa tabi üniversite öğretim üyelerinin ve öğretim yardımcılarının aylıklarının, ödeneklerinin ve diğer özlük işlerinin bu kanunla düzenleneceği belirtilmiş bulunmaktadır.
Akademide 50 d ne demek?
Akademide 50 d ne demek?
*50-d Araştırma Görevlisi Kadrosu Nedir? Devlet üniversitelerinde lisansüstü eğitim süresince görev yapan kadrolu araştırma görevlileridir.
Turcademy platformuna nasıl erişim sağlayabilirim?
Turcademy platformuna nasıl erişim sağlayabilirim?
www.turcademy.com adresi üzerinden Turcademy Türkiye Akademik Yayınlar Platformuna ulaşıyoruz. kanallarını görüntüleyebilirsiniz. Herhangi soru, istek ya da talebi bu kanal üzerinden ulaştırabilirsiniz. Hakkımızda sayfası üzerinden; Turcademy projesi ile ilgili detayları, kullanıcı görüşlerini görüntüleyebilirsiniz.
Turcademy pdf indirme nasıl yapılır?
Turcademy kimin?
Turcademy kimin?
Informascope firması tarafından kullanıma sunulan Turcademy Akademik Yayınlar Veritabanı ,Türkçe veritabanı konusundaki eksikliği giderecek ve araştırmacılarımıza büyük katkı sağlayacaktır.