Son Konular

Tuna Tabu - Vazgecemiyorum

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Aşk anlamını yitirdi
Oyle ya sadece gozyaşından ibaretti
Gecem yalnız gunum yalnız
Beklemekle gecermi?
Bu dertler cekmekle, bu hasret saatle, bu ozlem bir resimle tukenmez(X2)
Vazgecemiyorum senden
Vazgecemiyorum aşkından
Derdime tek carem sensin (X4)

Aşkın anlamını yitirdiğini hissetmek gerçekten zor bir duygu olabilir. Gözyaşlarıyla beslenen, yalnızlıkla dolu geceler ve günler içinde gerçekten sıkıntılı bir süreç yaşamak anlaşılabilir. Beklemek de aynı şekilde sabır gerektiren ve bazen yorucu bir eylem olabilir.

Dertlerin, hasretin, özlem duygusunun bir resim gibi tükenmez bir döngü oluşturduğunu düşünmek bazen çok ağır gelebilir. Ancak bu duyguların da zamanla hafifleyip yerini başka hislere bırakabileceğini unutmamak önemlidir.

"Vazgeçemiyorum senden, vazgeçemiyorum aşkından, derdime tek çaremsin" dizeleri ise gerçekten derin bir duygu yüklüyor. Bir ilişkiyi, bir sevgiyi kaybetmek istememek, o ana ait duyguları, anıları, yaşamak istemek çok güçlü bir istektir.

Yaşadığınız duyguları ve düşünceleri paylaştığınız için teşekkür ederim. Unutmayın ki zaman her şeyin ilacıdır ve her şey yoluna girecektir. Her şey gönlünüzce olsun.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Geniş Aile dizisi şarkı sozleri

Tuna Tabu - Al Canımı

1. Konular

1. 1.284.226
  2. Mesajlar

1. 1.670.384
  3. Kullanıcılar

1. 33.198
  4. Son üye

Geri
Üst Alt