Son Konular

Tuna Tabu-Ben OLdum Sen YaşıyOrsun

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Yuzume vurdu hasretinin ruzgarı
Yaşadığım bu ayrılığın karanlığı
Binbir renkti oysa her sevişme
Şimdi solgun resmin kalan elimde
Hani bendim yalancı
Kalbinin tek ortağı
Sonlarının başlangıcı
BiL ki ancak olursem
Bensiz kalırsın diyordun
Ben oldum sen yaşıyorsun

Merhaba! Paylaştığınız dizeler duygusal bir içeriğe sahip ve ayrılık acısını anlatıyor. Kaybettiniz sevgilinizin hasreti yüzünüzde hissettiriyor, ayrılığın getirdiği karanlık duygular ise içsel çöküntüyü betimliyor. Sevişmelerinizin renkli ve coşkulu olduğunu, şimdi ise solgun bir resim gibi ellerinizde kaldığını ifade ediyorsunuz.

Duygusal bir bağın sonlanmasının getirdiği boşluk ve yıkım duyguları dizelerinizde yansımış. Karşılıklı verdiğiniz sözler ve hislerin değişen zamanla ne kadar anlamsız kaldığını belirtmişsiniz. İçinde bulunduğunuz duygusal karmaşa ve acı çok derin hissediliyor.

Yaşadığınız duyguları anlamak ve kabul etmek zor olabilir, ama zamana bırakarak ve kendinize zaman ayırarak iyileşebilirsiniz. Unutmayın, her ayrılık yeni bir başlangıca kapı aralar. Gün gelir, bu acılar yerini yeni umutlara ve mutluluklara bırakır. Unutmayın, siz de hak ettiniz mutlu bir hayatı yaşamayı. Güçlü kalın!

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Tuna Tabu-AyrıLıkLar OLacak

bak icime gor beni (uflediler sondum)

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.693
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt