Modoratör
Efsanevi Üye
Tüm Tweetlerimi nasıl görürüm?
Twitter'daki tüm tweetlerinizi görmek istiyorsanız Twitter'dan dosya talebinde bulunabilirsiniz. Ayarlar'dan Hesap sekmesine tıklayın sayfanın en altında Tweet arşivini iste seçeceğini göreceksiniz. Burada oluşturacağınız talep ile ilk Tweetinizden itibaren tüm Tweetlerinizi içeren bir dosya isteğinde bulunabilirsiniz.
Twitter'da ilk tweet nasıl bulunur?
Twitter'da ilk tweet nasıl bulunur?
Twitter, üyelerinin attığı ilk tweeti gösteren yeni bir sayfa yayınladı. Twitter, kullanıcıların gönderdiği ilk tweeti gösteren yeni bir servisini duyurdu. Söz konusu sayfada kullanıcılar, kullanıcı adı yazarak o hesaptan atılan ilk tweete ulaşabiliyor.
Twitter alındı bir yanıt ne demek?
Tweetiniz yanıtlandığında, Tweetin üzerinde Size yanıt olarak ifadesi görülür ve Bildirimler sekmenizde bir bildirim alırsınız. İki kişi birbirine yanıt verdiği zaman yalnızca ilgili kişiler, örneğin yanıt veren kişinin takipçileri ve sohbetteki kişi bu yanıtı kendi zaman akışlarında görür.
Atılan bir tweet nasıl silinir?
Atılan bir tweet nasıl silinir?
Tweet silme
- Adım 1. Üst menüde profil simgenize dokunun.
- Adım 2. Profil'e dokunun.
- Adım 3. Silmek istediğiniz Tweeti bulun.
- Adım 4. Tweetin üst kısmındaki simgesine dokunun.
- Adım 5. Tweeti sil öğesine dokunun.
- Adım 6. Onaylamak için Sil öğesine dokunun.
Tweet gizleme nasıl yapılır?
Üst menüde profil fotoğrafınıza ve ardından Ayarlar ve gizlilik'e dokunun. Gizlilik ve güvenlik'e dokunun. Açmak için Hedef kitle ve etiketleme altında ve Tweetlerini korumaya al öğesinin yanında bulunan kaydırıcıyı sürükleyin.
Kısıtlanan Twitter hesabı ne zaman açılır?
Kısıtlanan Twitter hesabı ne zaman açılır?
Askıya alınan Twitter hesabınızın ne zaman açılacağına dair standart bir süre yoktur. Hesabın geri alınması 1 gün de sürebilir 10 günde. Twitter bu konuda hesabın askıya alınmasından sonra tekrar açılacağına dair bir garanti vermiyor.
Twitter erişim engeli nasıl kaldırılır?
Yine açılan sayfada bulunan 'Gizlilik ve güvenlik' yazısına tıklayın. Açılan sayfada aşağıda 'Engellenen Hesaplar' adlı sekmeye tıklayın. Karşınıza engellediğiniz kişilerin bir listesi çıkar burada engelini kaldırmak istediğiniz kişinin yanındaki 'Engeli Kaldır butonuna basarak kişinin engellini kaldırabilirsiniz.