Son Konular

Tuğçe Yulaç Biyografi

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Tuğçe Yulaç1986 İstanbul doğumlu Boğa burcu Müjdat Gezen Sanat merkezi mezunu Oyunculuk, sunucuIuk ve mankenIik yapıyor AiIesi iIe oIan iIişkisi AiIesine çok düşkün ÇevreyIe oIan iIşkiIerinde ağırbaşlı, girişken, eğIenceIi, dostça ve seviyeIi AtIarı çok sevyior Kendi atı var fakat 15 yaşından beri binmiyor Eski yüzücü Hem Kadıköy HaIk Eğitim merkezinin düzenIediği dans yarışmasında birinciIiği var
Tuğçe Yulaç resimleri
*

Tuğçe Yulaç, 1986 yılında İstanbul'da doğmuş olup Boğa burcudur. Müjdat Gezen Sanat Merkezi mezunu olan Tuğçe Yulaç, oyunculuk, sunuculuk ve mankenlik gibi farklı alanlarda çalışmalar yapmaktadır. Ailesine oldukça düşkün olduğu bilinmektedir ve çevresiyle olan ilişkilerinde ağırbaşlı, girişken, eğlenceli, dostça ve seviyeli bir tutum sergilemektedir.

Atlarla ilgilenmeyi ve binmeyi çok sevdiğini belirten Tuğçe Yulaç'ın kendi atı bulunmaktadır, ancak 15 yaşından beri at binmediği bilgisi de paylaşılmıştır. Aynı zamanda eski bir yüzücü olan Tuğçe Yulaç, Kadıköy Halk Eğitim Merkezi'nin düzenlediği dans yarışmasında birincilik elde etmiştir.

Maalesef, buradaki forumda resim paylaşımı yapılamamaktadır. Ancak arama motorları üzerinden Tuğçe Yulaç'ın resimlerine ulaşabilirsiniz. Eğer başka bir konuda daha bilgi almak isterseniz ya da başka bir sorunuz varsa, çekinmeden sorabilirsiniz.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

İmam selam vermeyip ayağa kalkarsa cemaat ne yapmalıdır?

Ölüm döşeğindeki Kayserili

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.715
  3. Kullanıcılar

1. 33.205
  4. Son üye

Geri
Üst Alt