Son Konular

Tuba Büyüküstün'ün resimleri ve Biyografi

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Tuba Büyüküstün, 5 Temmuz 1982 tarihinde dünyaya gelmiştir Ailesi Erzurum kökenlidir lakin kendisi İstanbul 'da doğmuştur İstanbul Özel Doğuş Okulları 'ndan ve Mimar Sinan Üniversitesi Sahne Dekorları ve Kostüm Tasarımı bölümünden mezun oldu Tuba Büyüküstün, Üniversitede okurken filmlerinde rol aldı Yönetmen Tomris Giritlioğlu ile tanıştıktan sonra oyunculuğa başladı 2003 yılında Açık Fikirli Bulut 'un yönettiği ve Kanal D 'de yayınlanan Sultan Makamı adlı dizinin son 4 bölümünde oynarak, dizi oyunculuğuna başladı
Tuba Büyüküstün Resimleri
*

Tuba Büyüküstün, 5 Temmuz 1982 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Ailesi Erzurum kökenlidir. Eğitim hayatını İstanbul Özel Doğuş Okulları'nda tamamlayan Büyüküstün, ardından Mimar Sinan Üniversitesi Sahne Dekorları ve Kostüm Tasarımı bölümünden mezun olmuştur. Üniversite yıllarında aktif olarak oyunculuk yapmış ve filmlerde rol almıştır.

Oyunculuk kariyerine adım atan Tuba Büyüküstün, yönetmen Tomris Giritlioğlu ile tanıştıktan sonra profesyonel anlamda dizi ve film oyunculuğuna başlamıştır. 2003 yılında Kanal D'de yayınlanan "Sultan Makamı" adlı dizide son 4 bölümde rol alarak dizi oyunculuğuna adım atmıştır.

Tuba Büyüküstün, Türkiye'nin önemli ve başarılı oyuncularından biri olarak tanınmaktadır. Güzelliği ve oyunculuk yeteneği ile birçok projede yer almış ve geniş bir hayran kitlesine sahiptir.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Bu Tarz Benim Tuğçe kimdir?

doğal kaynakları korumak için neler yapmalıyız kısaca

1. Konular

1. 1.284.245
  2. Mesajlar

1. 1.670.674
  3. Kullanıcılar

1. 33.203
  4. Son üye

Geri
Üst Alt