Son Konular

Tuba Büyüküstün elbiseleri

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Tuba Büyüküstün'ün Kıyafetleri
Tuba Büyüküstün 5 Temmuz 1982 yılında İstanbul'da doğdu İstanbul Özel Doğuş Okulları'ndan ve Mimar Sinan Hoş Sanatlar Üniversitesi, Sahne Dekorları ve Kostüm Tasarımı bölümünden mezun oldu Üniversitede okurken filmlerinde rol aldı Üniversiteyi bitirdikten sonra yönetmen Tomris Giritlioğlu sayesinde oyunculuğa başladı
*

Tuba Büyüküstün, 5 Temmuz 1982 yılında İstanbul'da doğmuştur. Doğuş Okulları'nda eğitim aldıktan sonra Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'nden Sahne Dekorları ve Kostüm Tasarımı bölümünden mezun olmuştur. Üniversite yıllarında oyunculuk kariyerine adım atan Tuba Büyüküstün, mezuniyet sonrası ise yönetmen Tomris Giritlioğlu'nun desteği ile profesyonel oyunculuk kariyerine başlamıştır. Kendisini Türk televizyon ve sinemasının önemli isimlerinden biri haline getiren Tuba Büyüküstün, hem oyunculuğu hem de güzelliğiyle büyük beğeni toplamaktadır.

Tuba Büyüküstün'ün tarzı genellikle zarif, şık ve modern giyim tarzıyla dikkat çekmektedir. Kırmızı halı etkinliklerinde tercih ettiği elbiseler genellikle marka tasarımlar veya haute couture parçalar olabilmektedir. Renkli ve desenli elbiseleri, sade ve minimal kesimlerle değiştirebilen Tuba Büyüküstün, her zaman şıklığı ve zarafetiyle öne çıkmayı başarmaktadır. Ayrıca günlük hayatta tercih ettiği rahat ve şık kombinlerle de genç kızlara ilham kaynağı olmaktadır.

Tuba Büyüküstün'ün tercih ettiği kıyafetler genellikle vücudunu saran, belini vurgulayan ve zarif detaylarla süslü parçalardan oluşmaktadır. Renk olarak beyaz, siyah, kırmızı gibi klasik renkleri tercih ettiği gibi, cesur desen ve renk kombinasyonlarını da deneyerek farklı bir tarz yaratmaktadır. Aksesuar kullanımı konusunda da sadeliği tercih eden Tuba Büyüküstün, genellikle minimal takılar veya şık clutch çantalarla kombinlerini tamamlamaktadır. Özellikle özel davetlerde tercih ettiği uzun ve ihtişamlı elbiseleri ile her zaman dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Tuba Büyüküstün, güzelliği ve tarzıyla Türk modasına ilham vermektedir.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Hareketli kalp avatarları

Tuba büyüküstün gifleri

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.715
  3. Kullanıcılar

1. 33.205
  4. Son üye

Geri
Üst Alt