Son Konular

Tsf Açılımı Nedir?

ZeberusZeberus is verified member.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Webmaster
Puan 113
Çözümler 4
Tsf Açılımı Nedir? Türkiye Satranç Federasyonu'nun kısaltmasıdır. Tsf, Türkiye'de satrancın gelişmesine öncülük eden ve birçok yarışma düzenleyen kuruluştur. Açılımı, bir kelimenin baş harflerinden oluşan bir kısaltmadır. Nedir ise bir soru kelimesidir. Türkiye Satranç Federasyonu, 1951 yılında kurulmuştur. Türkiye'deki satranç sporunun gelişmesi ve uluslararası alanda ülkemizi temsil etmek amacıyla kurulmuştur. Türkiye Satranç Federasyonu, Türkiye'de satrancın yaygınlaşması ve geliştirilmesi için çok önemli bir rol oynamaktadır.
İçindekiler

Tsf Nedir?

Tsf, Türk Spor Federasyonu'nun kısaltmasıdır. Spor alanında faaliyet gösteren bir kurumdur.

Açılımı Nedir?

Açılımı, TSF'nin Türkçe'deki karşılığıdır. Türk Spor Federasyonu olarak tercüme edilir.

TSF Ne İş Yapar?

TSF, Türkiye'deki spor faaliyetlerini yöneten, düzenleyen ve denetleyen bir kurumdur.

TSF Hangi Spor Branşlarını Yönetir?

TSF, futbol, basketbol, voleybol, hentbol, atletizm, yüzme, jimnastik gibi birçok spor dalını yönetir.

TSF'nin Görevleri Nelerdir?

TSF, spor faaliyetlerinin düzenlenmesi, yarışmaların organize edilmesi, sporcunun yetiştirilmesi ve desteklenmesi gibi görevleri üstlenir.

TSF'nin Amacı Nedir?

TSF'nin amacı, Türkiye'de spor faaliyetlerinin gelişimini sağlamak ve sporun toplumda yaygınlaşmasını desteklemektir.

TSF Üyeleri Kimlerdir?

TSF üyeleri, spor kulüpleri, spor federasyonları, sporcular ve antrenörler gibi spor alanında faaliyet gösteren kişi ve kurumlardır.

TSF'nin Merkezi Nerededir?

TSF'nin merkezi, Ankara'da yer almaktadır.

TSF'nin Tarihi Nedir?

TSF, Türkiye'de spor faaliyetlerinin düzenlenmesi amacıyla 1923 yılında kurulmuştur.

TSF'nin Başkanı Kimdir?

TSF'nin başkanı, 2021 yılı itibariyle Mehmet Baykan'dır.

TSF'nin Organizasyonları Nelerdir?

TSF'nin organizasyonları arasında ligler, turnuvalar, şampiyonalar ve milli takım maçları yer almaktadır.

TSF'nin Üye Sayısı Nedir?

TSF'nin üye sayısı, 2021 yılı itibariyle 40'tan fazladır.

TSF'nin Geliri Nasıl Sağlanır?

TSF'nin geliri, sponsorluklar, bilet satışları, televizyon yayın hakları ve devlet desteği gibi çeşitli kaynaklardan sağlanır.

TSF'nin Yönetim Kurulu Kimlerden Oluşur?

TSF'nin yönetim kurulu, başkan ve yönetim kurulu üyelerinden oluşur.

TSF'nin İlkeleri Nelerdir?

TSF'nin ilkeleri arasında dürüstlük, adalet, şeffaflık, sporcu haklarına saygı ve toplumsal sorumluluk yer almaktadır.

TSF'nin Uluslararası İlişkileri Nasıldır?

TSF, uluslararası spor federasyonları ile iş birliği yapmakta ve uluslararası yarışmalara katılmaktadır.

TSF'nin Eğitim Faaliyetleri Nelerdir?

TSF, spor antrenörlüğü eğitimleri, hakemlik eğitimleri ve spor yöneticiliği eğitimleri gibi çeşitli eğitimler düzenlemektedir.

TSF'nin Hedefleri Nelerdir?

TSF'nin hedefleri arasında Türkiye'de sporun gelişimini sağlamak, sporcu sayısını arttırmak ve uluslararası alanda başarılı sonuçlar elde etmek yer almaktadır.

TSF'nin Yönetim Kademesi Nasıl Seçilir?

TSF'nin yönetim kademesi, belirli bir süre için seçimle belirlenir. Seçimlerde TSF üyeleri oy kullanır.

Tsf Açılımı Nedir?

Tsf Açılımı Nedir?
Türkiye Satranç Federasyonu'nun açılımıdır.
Tsf Başkanı Kimdir?
Gülkız Tulay'dır.
Tsf Üyelik Nasıl Alınır?
Online olarak veya kulüplere başvuru yaparak alınır.
Tsf Turnuvaları Nerede Yapılır?
Türkiye'nin farklı şehirlerinde yapılır.
Tsf Eğitimleri Nelerdir?
Antrenörlük eğitimi, hakemlik eğitimi, seminerler vb.

Tsf'nin Kuruluş Tarihi Ne Zaman? 1951 yılında kurulmuştur.
Tsf'nin Amacı Nedir? Satrancı yaygınlaştırmak, geliştirmek ve sporcu yetiştirmektir.
Tsf'nin Yönetim Kurulu Kaç Kişiden Oluşur? 7 kişiden oluşur.
Tsf'nin Bütçesi Ne Kadar? 2021 yılı için 10 milyon liradır.
Tsf'nin En Başarılı Sporcusu Kimdir? Suat Atalık'tır.

T

Öfleraj Nedir?

T

Ankara Otonomi Kaç Dönüm?

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.715
  3. Kullanıcılar

1. 33.207
  4. Son üye

Geri