- Web sitesi
- forumdaslar.com
- Tuttuğu Takım
-
Beşiktaş
- Meslek
- Webmaster
- @FORUMDASLAR
Trivia nasıl oynanır?
Soru ister doğru cevaplansın ister yanlış cevaplansın diğer soruya geçilmektedir. Bu şekilde 12 soruyu cevaplayan oyuncu oyunu bitirmiş olmaktadır. Oyun bittiğinde oyuncuların doğru cevapladığı soru sayısını gösteren bir skor tablosu çıkmakta ve 12 sorudan en çok doğru cevabı veren oyuncu, oyunu kazanmaktadır.
Trivia crack kim yaptı?
Trivia crack arkadaşla nasıl oynanır?
Hesabın Facebook'a bağlıysa Menü > Arkadaşlar'a gidip arama motorunda arayarak arkadaşlarını oyuna davet edebilirsin. Adlarına tıklayıp profillerine eriştiğinde görüntülenen "Oyna" seçeneğine tıklayarak arkadaşlarını klasik oyun modunda yeni bir oyuna davet edebilirsin.
Görüntülü konuşurken ne oynanır?
İşte Zoom'da görüntülü konuşma eşliğinde arkadaşlarınızla oynayabileceğiniz keyifli oyunlar:
Ben hiç yapmadım oyunu nasıl oynanır?
şişe çevirmecenin doğruluk kısmının alınıp üstüne tekila eklenmesiyle elde edilen oyun. şöyle ki oyunda sırası gelen herkes bir itirafta bulunur, örneğin biri "ben hiç havuza işemedim" der, daha önce en az bir kere havuza işemiş olanlar birer shot içer. amaç gençlerin seri bir şekilde sarhoş olması, bu sırada ertesi …
Trivia crack kaç kişilik?
Trivia Crack istediğiniz bir arkadaşınızla ve ya sistem tarafından seçilen bir rakibe karşı 6 set boyunca oynanan bir bilgi oyunudur.
Görüntülü konuşurken ne yapabiliriz?
Görüntülü Konuşmalarda Harika Görünmenizi Sağlayacak 7 Profesyonel Öneri
Zoomda hangi oyunlar oynanır?
Zoom üzerinden oynanabilecek oyunlar
Trivia crack ücretsiz mi?
Trivia Crack oyununu inceleyecek olursak, akıllı telefonların uygulama marketlerinden ücretsiz olarak indirilebilen mobil çevrimiçi bilgi yarışması oyundur. Oyunun reklamsız sürüm bulunmakla beraber bu sürüm ücretlidir.