- Web sitesi
- forumdaslar.com
- Tuttuğu Takım
-
Beşiktaş
- Meslek
- Webmaster
- @FORUMDASLAR
Trilc fabrikası nerede?
TURK İlaç ve Serum Sanayi A.Ş.'nin ANKARA Akyurt bölgesinde bugün itibariyle sahip olduğu toplam 56.000 metrekare alandaki üretim tesisleri en ileri teknolojilerle donatılmış ve tüm üretim ekipmanları uluslararası normlara uygun şekilde dizayn edilmiştir.
Turk İlaç sanayi kimin?
Turk İlaç sanayi kimin?
Türk İlaç ve Serum Sanayi A.Ş., BATTAL Holding bünyesinde 2010 yılında faaliyetlerine başlamıştır. Ana faaliyet konusu beşeri ilaç ve aşı üretimi olan TURK İlaç, Türkiye'nin ilk özel aşı üretim tesisini kurmuştur.
TRILC sahibi kimdir?
TURK ILAC VE SERUM SANAYI A.S.
BİST Kodu | TRILC
Kuruluş Tarihi | 04.12.2012
İlk İşlem Tarihi | 05.03.2021
Yönetim Kurulu Üyeleri | MEHMET BERAT BATTAL YUNUS EMRE BATTAL NEHİR ALICİ ONUR ÖRSEL YAKUP KARAKUŞ ALPTEKİN GÜLER VOLKAN SAPMAZ
Merkez Adresi | Büğdüz Mahallesi Enverpaşa Caddesi No:8 AKYURT/ANKARA
Abdi ibrahim kimdir Yahudimi?
Abdi ibrahim kimdir Yahudimi?
Mesela büyük firmalardan Bayer 'Alman' Yahudilerinin, Eczacıbaşı ve Abdi İbrahim ise Sabataist 'Türk'lerin yönetiminde bulunuyor. Ancak bu 'Türk'ler, sık sık Müslüman olan diğer Türklere gerçekleştirdikleri ayrımcılıkla da gündeme geliyorlar.
Abdi İbrahim kime satıldı?
İlaç üreticisi Abdi İbrahim, solunum yolları ve üriner sistem alanında ilaçlar geliştiren İsviçreli OM Pharma şirketinin yüzde 28.5'ini İsviçreli bir ortak girişim grubu ile birlikte satın aldı.
TRILC ne demek?
TRILC ne demek?
Turk İlaç ve Serum Sanayi Hisse Senedi | TRILC.
TRILC cezası ne zaman bitiyor?
(TRILC) payında 31/03/2021 tarihinden itibaren 1 ay süreyle "Brüt Takas" ve "Piyasa Emri ile Piyasadan Limite Emir Girişinin Kısıtlanması" önleyici tedbirler uygulanacaktır. Tedbirlerin uygulanacağı son tarih 29/04/2021'dir.
Battal holding sahibi kim?
Battal holding sahibi kim?
BATTAL HOLDİNG Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Mehmet Berat BATTAL 22-26 Ocak 2017 tarihleri arasında T.C.