- Web sitesi
- forumdaslar.com
- Tuttuğu Takım
-
Beşiktaş
- Meslek
- Webmaster
- @FORUMDASLAR
Trendyoldaki kuponlar ne ise yariyor?
Kuponlar kullanıldıktan sonra, müşterinin ödediği indirimli sipariş tutarı üzerinden komisyon kesilir. Kullanılan her bir kuponun tutarı, sipariş tutarından düşülür. Müşteri kuponu kullandıktan sonra ödediği nihai indirimli fiyat üzerinden faturalandırma yapılır.
Epic Games 60 TL kupon nasıl kullanılır?
60 TL DEĞERİNDEKİ EPIC KUPONUMU NASIL KULLANIRIM? 60 TL değerindeki Epic Kuponun, Epic Games Store'dan fiyatı 79,99 TL ve üzeri olan bir sonraki uygun herhangi bir oyunu satın aldığında ödeme bölümünde otomatik olarak uygulanır.
Epic kuponu tek kullanımlık mı?
İşlem başına yalnızca bir (1) Epic Kuponu kullanabilirsin.
Trendyol market indirim kodu nasıl alınır?
Trendyol İndirim Kodu Nasıl Alınır?
- Kuponly.com'da yer alan "mağazalar" kategorisine tıklayın ve sonrasında trendyol mağazasını seçin.
- Kampanya ile ilgileniyorsanız "kampanyayı aç" butonuna, indirim kodu ile ilgileniyorsanız "kodu aç" kısmına tıklayın.
Epic Games kupon ne zaman gelir?
İlk Epic Kuponunu otomatik olarak alacaksın, sonraki kuponlar ise 16 Aralık 2021 Perşembe TSİ 19.00 ve 6 Ocak 2022 Perşembe TSİ 19.00 arasında Epic Games Store'da sipariş verdikten sonra alınacaktır.
Epic Games kuponu Ne zamana kadar?
Kuponların kullanım süresi 6 Ocak 2022 Perşembe günü TSİ 19.00'da sona erecektir. EPIC KUPONU NEDİR? Epic Kuponu, Epic Games Store'dan uygun oyunları satın alırken ödeme bölümünde uygulanan Epic Games Store kuponudur.
Epic Games Store'un 130 TL'lik kuponu nasıl alınır?
- Adım #1: Epic Games Store ana sayfasına ulaşın.
- Adım #2: Kampanya bağlantısına tıklayın.
- Adım #3: E-postalara abone olun.
- Adım #4: Kuponunuz hesabınıza yüklendi!
Trendyol indirim kodu nerede yazıyor?
TRENDYOL İNDİRİM KODU VE KUPONLARIMI NASIL GÖREBİLİRİM? Trendyol tarafından herhangi bir şekilde size indirim kodu veya kuponu verilmiş ise onu görmenizin ve takip etmeniz mümkün. Bunun için, "Hesabım> İndirim Kuponlarım" sekmesini tıklamanız yeterlidir.