Son Konular

Trello nasil calisir?

ZeberusZeberus is verified member.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Webmaster
Puan 113
Çözümler 4

Trello nasıl çalışır?

- Trello hayatınızı ve işlerinizi organize edip takip etmenizi sağlayan genel anlamda bir proje yönetim aracıdır.
- Trello üç ana parametre üzerinde ilerleyen bir sistem.
- Trello üzerinde listelere ekleyeceğiniz kartlar sayesinde yapmanız gerekenleri listeleyebilir ve işin süreci değiştikçe ilgili listeye çekebilirsiniz.

Trello ile neler yapılabilir?

İlk kez 2011 yılında kullanıcıların hizmetine sunulan Trello bir planlama ve iş düzenleme programıdır. Dijital ajanda görevi gören Trello üzerinden panolar, kartlar oluşturarak yapacağınız projeleri ve diğer sorumlulukları düzenleyebilir ve her daim kontrolün sizin elinizde olmasını sağlayabilirsiniz.
Trello güvenli mi?
Binlerce işletme, projelerini organize etmek ve yeni bir bakış açısıyla çalışmak için Trello kullanıyor. Bu işletmeler, dosyalarını güvenilir bir şekilde saklamak ve şirket verilerine güvenli erişim sağlamak için Trello'ya güveniyor.
Trello Power Up nedir?
Featuring Trello'da oldukça basit bir yönetim power-up'ı olarak öne çıkıyor. Kartları belli özelliklerle ilişkilendirebildiğiniz Featuring ile bu özelliklerin ilerleyişini de takip edebiliyorsunuz. 5 özelliğe kadar ücretsiz olan Featuring Power-Up'ı 10 dolar karşılığında sınırsız özellik ekleme imkanı sağlıyor.

Trello panosu nedir?

Trello'yla tanışın Trello, takımınızın işleri halletmesini kolaylaştırır. Proje, iş akışı veya takım türü ne olursa olsun Trello işleri düzenli tutmanıza yardımcı olabilir. Kaydolun, bir pano oluşturun ve çalışmaya başlayın! Bu kadar basit!

Trello board nedir?

Trello işlerimizi, günlük programlarımızı takip edebileceğimiz ve organize edebileceğimiz bir proje yönetim aracıdır. Yaptığımız çalışmaları, yapacağımız çalışmaları, hedeflerimizi aynı ekranda görebilir ve organize etmenizi sağlamaktadır.
Trello ne işe yarar?
Trello, takımların çalışmalarını iş birliğine dayalı, üretken ve organize bir şekilde tasarlamalarını, planlamalarını, yönetmelerini ve kutlamalarını sağlayan bir görsel iş yönetimi aracıdır.
Trello com nedir?
Trello, takımınızın işleri halletmesini kolaylaştırır. Proje, iş akışı veya takım türü ne olursa olsun Trello işleri düzenli tutmanıza yardımcı olabilir. Kaydolun, bir pano oluşturun ve çalışmaya başlayın! Bu kadar basit!

Trello Bot nedir?

Trello kullanıcıların organize kalmasını sağlar ve pano, liste ve kart kullanan projeler için plan yapmayı sağlar. Trello botu, doğrudan Uygulama üzerinden güncel kalmanıza ve projelerinde değişiklikler Webex yardımcı olur.

Trello kimin?

Trello, Jira ve BitBucket gibi araçların da sahibi olan Atlassian tarafından satın alındı Atlassian, 5 yıl önce New York'ta kurulan ve şu anda 19 milyondan fazla kullanıcısı olan proje yönetim uygulaması Trello'yu satın aldı.
Asana ne işe yarar?
Asana, takım çalışmalarında takımların iş takibine yardımcı olmak için tasarlanmış bir tarayıcı hizmeti ve mobil uygulamadır.
Asana nasil yapilir?
Yere oturun, bacaklarınızı öne uzatın ve ellerinizi, el parmakları ayaklara bakacak şekilde kalçalarınızın yanında yere dayayın. Nefes alırken sağ bacağınızı sağ kolunuzun üstüne yerleştirin ve ellerinizi kafanızın arkasında kenetleyin. Nefes verirken sol bacağınızı dümdüz kaldırın.

Jira kimin?

Jira, 2002 yılında kurulmuş, hizmet olarak yazılım SaaS hizmetleri sağlayan Avustralya merkezli teknoloji şirketi Atlassian tarafından geliştirilen proje yönetim aracı.

Trello ne zaman kuruldu?

Tarihçe. Trello ilk olarak Fog Creek kurucusu Joel Spolsky tarafından TechCrunch Event'de ortaya çıkmıştır. Wired tarafından 2011 Eylül ayında "Henüz Duymadığınız En havalı 7 Girişim" olarak lanse edilmiştir.

Snapchat kac arkadas?

Turk edebiyatinin Tanzimat tan sonraki ilk oykulerinin yazari kimdir?

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.706
  3. Kullanıcılar

1. 33.205
  4. Son üye

Geri
Üst Alt