Son Konular

Toygar Işıklı Kimdir Resimleri

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Gölcük 'te doğan müzisyen, ilkortalise eğitimimi Karamürsel 'de ve Özel Seymen Lisesi ve Gölcük Barbaros Hayrettin Lisesi 'nde tamamladı Lisans eğitimini Marmara Üniversitesi Müzik Eğitimi Bölümü Şöhret anadalından mezun olarak tamamlayan besteci, arkasından Müzik İleri Araştırmalar Merkezi Kompozisyon ( Bestecilik ) master programından mezun oldu Halen İ T Ü Müzikoloji ve Müzik Teorisi Doktora programına devam etmekte olan müzisyen,Berklee College of Music de "Film Scoring okumuştur Bütün bu eğitim dönemimde, Herzamanki Batı Müziği, 20 yy müziği, Caz, Klasik Türk Müziği üstüne Hasan Uçarsu, Kamran İnce, Pieter Snapper, David Osbon, Şehvar Beşiroğlu, Nail Yavuzoğlu gibi kayda değer besteci ve hocalar ile çalışmalarda bulundu
*

Toygar Işıklı, Gölcük'te doğmuş bir müzisyendir. İlköğretim eğitimini Karamürsel'de ve Özel Seymen Lisesi ile Gölcük Barbaros Hayrettin Lisesi'nde tamamlamıştır. Lisans eğitimini Marmara Üniversitesi Müzik Eğitimi Bölümü Şan Ana Sanat Dalı'ndan mezun olarak bitirmiş ve ardından Müzik İleri Araştırmalar Merkezi Kompozisyon (Bestecilik) yüksek lisans programından da mezun olmuştur. Şu an İstanbul Teknik Üniversitesi'nde Müzikoloji ve Müzik Teorisi Doktora programına devam etmektedir.

Toygar Işıklı, Berklee College of Music'te Film Scoring alanında eğitim almıştır. Eğitim süreci boyunca Batı Müziği, 20. yüzyıl müziği, Caz, Klasik Türk Müziği gibi alanlarda Hasan Uçarsu, Kamran İnce, Pieter Snapper, David Osbon, Şehvar Beşiroğlu, Nail Yavuzoğlu gibi tanınmış besteci ve hocalarla çalışma fırsatı bulmuştur. Toygar Işıklı'nın müzik eğitimine önem verdiği ve kendisini sürekli geliştirmek adına çeşitli Kariyer Yolları ve fırsatlar aradığı anlaşılmaktadır.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

BARIŞ AKARSU farkı

barışı tanıyor muyuz?

1. Konular

1. 1.284.249
  2. Mesajlar

1. 1.670.717
  3. Kullanıcılar

1. 33.209
  4. Son üye

Geri
Üst Alt