- Web sitesi
- forumdaslar.com
- Tuttuğu Takım
-
Beşiktaş
- Meslek
- Webmaster
- @FORUMDASLAR
Törpü nasıl kullanılır?
Yapacağınız ilk şey tırnak etlerinden kurtulmak. Eğer manikür deneyiminiz yoksa tırnak etlerini kesmek yerine geriye iterek de kullanabilirsiniz. Bu ölü deriyi tırnakların etrafından uzaklaştırır. Kütikül yani tırnak etlerini ittirdikten sonra yumuşak bir törpü ile üstleri hafifçe törpüleyerek tırnaklarınızı parlatın.
7 li tırnak törpüsü nasıl kullanılır?
7 li tırnak törpüsü nasıl kullanılır?
Her biri farklı amaç için kullanılan 7 yüzeyiyle tırnağınızı törpüler, pürüzsüzleştirir, parlatır.
- Adım: Tırnaklarınızı kısaltmak için kalın yüzeyli törpü
- Adım: Tırnak şeklini düzeltmek için orta kalınlıkta törpü
- Adım: Tırnak uç ve kenarlarını düzeltmek için ince törpü
- Adım: Tırnak yüzeyini düzleştirici yüzey.
Cam törpü ne işe yarar?
Cam törpü ne işe yarar?
Cam Törpü Kullanım açısından rahat olan cam törpüler tırnağa daha az zarar verir. Bu özelliği ile ilk kez manikür yapmak isteyenlerin sıklıkla tercih ettiği seçeneklerin başında yer alır. Genellikle tırnak uçlarının şekillendirilmesi için kullanılır.
Maniküre neler dahil?
Manikür, el ve ayak bakımının yapılması, temizlenmesi ve tırnakların şekillendirilmesi için yapılır. Manikür el ve tırnak bakımının yapılması, tırnakların derinlemesine temizlenmesi ve tırnak şekillendirmesinin yapılmasıdır. Manikür yaparken uzmanlık gerektiren bir iş olan tırnak eti kesimleri de yapılır.
Manikür suyu kaç dakika?
Manikür suyu kaç dakika?
İçine evde bulunan, sizin tercih ettiğiniz doğal bir yağı damlatınız. Ardından gül suyu ya da limon suyu ekleyerek, manikür suyunuzu zenginleştirin. Ellerinizi kabın içerisine, tırnak uçlarınızı tamamen sokacak şekilde yerleştiriniz. Bu şekilde en az 5 ya da 10 dakika beklemelisiniz.
Manikür pedikür suyuna ne konur?
Manikür pedikür suyuna ne konur?
Karbonat, beyaz sirke, limon suyu da ayak banyo suyunuza katabileceğiniz, sert deriyi kolayca yumuşatan malzemelerdir. Ilık su ile ayaklarınızı 15-20 dakika dinlendirin ve pedikür için yumuşamasını sağlayın.
Tırnak üstü nasıl törpülenir?
Öncelikle tırnakları hazırlamak için hazırlanan ılık bir suya tırnaklar bastırılır ve 5 dakika kadar bekletilir. Böylece tırnaklar yumuşayacaktır. Yumuşayan tırnaklarınız törpüleme işlemi için hazır! Tırnakları törpülemeye kenarlardan değil ortadan başlayın.
Tırnak parlatıcı törpü nasıl kullanılır?
Tırnak parlatıcı törpü nasıl kullanılır?
Trim Tırnak Parlatma Blok Törpü – 4 Aşamalı 071603002470 Konforlu ve kolay kullanım, inanılmaz parlaklık için 4 adım 1:Adım even out, tırnakların uçlarını düzeltiyor, mavi taraf 2: Adım smooth nail tırnağın üst yüzeyini hafifçe soyarak pürüzsüzleştiriyor 3:Adım bu aşamada tırnaklar biraz parlıyor 4:Adım artık tırnaklar …
7 yönlü tırnak törpüsü nasıl kullanılır?
7 yönlü tırnak törpüsü nasıl kullanılır?