Son Konular

Toros 1 litre benzinle kac km gider?

ZeberusZeberus is verified member.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Webmaster
Puan 113
Çözümler 4

Toros 1 litre benzinle kaç km gider?

Yukarıda yaptığınız ölçümü de bu şekilde yaptığınız için doğru kabul edersek yine de arabanızda aşırı bir tüketim söz konusu.Bir litre benzin 4.32 TL olduğuna göre sizin Toros 100 km.de yaklaşık 20 lt yakıyor demektir ki çok büyük bir rakam.Arabanız yağ eksiltir mi, o da bir faktör.
Renault Toros kaç vites?
İlk olarak Toros 4 vites, Toros SW 4 vites ve Renault 18 şanzımanlarıyla (NG1-062) vites kutuları değiştirilip ayrı bir model olarak sunulan Toros 5 vites, Toros SW 5 vites olmak üzere ikişer versiyonlu olarak üretilmiştir. 5 vitesli versiyona daha fazla talep olmasından dolayı, 4 vitesli versiyonun üretimi 89-91 yılı …
Toros 1 km ne kadar yakar?
Ben şehir içinde benzinle 9.5 – 14 lt arası yakıt tüketiyorum.

Toros km başına ne kadar yakar?

EKONOMİ
Renault Toros kaç yılına kadar üretildi?
Renault 12 T Serisi, 1969 yılında üretilmeye başlanan ve son olarak Renault 12 Toros ismiyle 2000 yılına kadar üretilen Renault modelidir. 1968 yılının kasım ayında vizyona çıktığı Paris Otomobil Fuarı'dan bugüne 21 ayrı ülkede üretim lisansı alındı.
Renault 12 arkadan çekişli mi?
Önden çekişli olması sayesinde doğa şartlarına uygundur.

Renault Toros 100 km ne kadar LPG yakar?

Aynı yolda Toros ile 117 litre gaz ile 1100 Km yol yaptım.Yani 100 Km de 10.7 Litre gaz yakmışım.Demekki uzun yol olsa bu rakam 100 Km de 8 Litre civarına düşecek.Benim tecrübem bu.
91 model toros kaç para?
Renault Toros 2.El Fiyatları
Renault 12 100 km ne kadar yakar?

Renault Toros en son ne zaman üretildi?

90 model toros fiyatları ne kadar?
Renault Toros 2.El Fiyatları
89 model toros var mı?
Türkiye'ye Oyak işbirliğiyle 1971 yılında gelen ve 1980'de Fransa'da üretimi durdurulan Renault 12 modelinin geliştirilip o dönemin koşullarına göre modernleştirilmiş otomobil modeli. 1989 yılında tasarlanmış ve aynı yılın ikinci yarısında da piyasaya sürülmüştür.

Renault Toros Nasıl bir araba?

"Dağ keçisi" denilmesinin sebebi; tarlada,bozuk yollarda,ağır yüklerde dayanıklı bir yapısı olmasından kaynaklı,her zaman her yerde kullanılabilmesindendir. Toros hiçbir teknolojik donanımı olmayan tamamen demir ve plastikten üretilen bir araba,yani bozulma riski çok düşük 🙂 ve yedek parçası çok kolay bulunabiliyor.
92 model toros fiyatları ne kadar?
1992 MODEL KAZASIZ MASRAFSIZ TOROS. 50.000 TL. Adana.
Sahibinden Toros fiyatları ne kadar?
OĞUZ OTOMATİV'DEN 1998 MODEL TOROS. 64.500 TL.

89 model Toros kaç vites?

Renault 12 Toros ülkemizde ve dünyada üretilen en son Renault 12 modelidir.Modelin üretimine 1989 yılında başlanmıştır.1989 ve 1990 yıllarında Toros modelinin hem 5 vitesli hem de 4 vitesli versiyonları mevcut olup, 4 vitesli versiyonların üretimi 1991 yılında talep azlığı nedeniyle sonlandırılmıştır.
Renault 12 SW ne demek?
Renault 12 TSW, ülkemizde üretilen ilk TS donanımlı station wagon Renault 12`dir.
Şahin 100 km kaç litre benzin yakar?
Benzin ile 100 kilometrede 9 litre yani 46.8 TL harcanır. LPG ile 100 kilometrede ise 9 LT yani 26.1 TL harcanır.

Renault Toros fiyatları kaç lira?

1993 Model Toros. 46.900 TL. Osmaniye. Merkez.
Renault 12 TX kaç vites?
352 tipi vites kutularının diferansiyel ünitesi, hepsi sekromeçli dört ileri ve bir geri vitese sahiptir.

Default kadin ne demek?

Muhafizlarin yukselisi ne zamana kadar?

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.706
  3. Kullanıcılar

1. 33.205
  4. Son üye

Geri
Üst Alt