Son Konular

Topluluk Danismani nedir?

ZeberusZeberus is verified member.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Webmaster
Puan 113
Çözümler 4

Topluluk Danışmanı nedir?

a) Topluluk danışmanı, gönüllülük esasıyla hareket ederek, sorumlu olduğu topluluğun düzenli ve istenilir düzeyde işlemesini sağlar. Bu nedenle üniversitenin öğretim elemanları arasından öğretim elemanının talebi, Yönetim Kurulunun onayı ile 2 yıllık sürelerle görevlendirilir.

Topluluk başkanı ne yapar?

Başkan, topluluğun her türlü karar ve yürütme işinden sorumludur. Başkanın ve yönetim kurulu üyelerinin görev süresi bir yıldır. Bu süre sona erdiğinde yeniden yönetim kurulu üyesi olarak seçilebilirler. Bir başkan yönetim kuruluna en fazla iki yıl başkanlık yapabilir.
Öğrenci topluluklarına Nasıl Başvurulur?
Etkinlik başvuruları Topluluk Bilgi Sistemi (topluluk.omu.edu.tr) üzerinden doldurulacak etkinlik formu ile yapılır. Sosyal Topluluklarda form doldurulduktan sonra Akademik Danışman onayı, Mesleki Topluluklarda ise Akademik Danışman onayından sonra ilgili Dekan/Müdür onayı gereklidir.
Üniversite Toplulukları ne yapar?
Bölüm toplulukları (Akademik topluluklar) Genelde panel, konferans seminer düzenlerler. Bazen öğrenciler kendi bölümlerinde eğitim alırken uzmanlaşmakta oldukları konularda geniş etki yaratmak için bazı etkinlikler de düzenleyebilir.

Üniversite öğrenci kulübü nasıl kurulur?

Öğrenci kulüplerinin kurulma işlemleri, Kulüp Kurma Talep Formu, Kurucu Üye Listesi, Kurucu Üyelerin Öğrenci Belgesi, Danışman Kabul Formu ve kulüp iç tüzüğünün ekli olduğu bir dilekçe ile Daire Başkanlığı'na başvurularak yapılır.

Akdeniz Üniversitesi Kulüplere nasıl üye olunur?

Üniversitemiz öğrenci topluluklarına http://sks.akdeniz. edu.tr/topluluk-uye-basvuru-formu adresinden "Topluluk Üye Başvuru Formu"nu doldurarak üye olabilirsiniz.
Memur Sayman nedir?
Sayman; devlet ya da özel kurum ve kuruluşlarda şirketin hesap işlerini takip eden, muhasebe görevlerinden sorumlu olan kişiye verilen mesleki isimdir.
Ege Üniversitesi topluluklara nasıl girilir?
a) Topluluklara, Ege Üniversitesine bağlı Fakülte, Enstitü, Yüksekokul ve Meslek Yüksekokuluna kayıtlı olan öğrenciler üye olabilirler. İsteyen öğrenciler en fazla 3 (üç) topluluğa üye olabilir ancak birden fazla toplulukta Yönetim ya da Denetleme Kurulu üyeliği yapamazlar.

Akdeniz Üniversitesinde hangi kulüpler var?

KAMPÜS YAŞANTISI

Bulasik makinesi temiz yikamiyor ne yapmam lazim?

Kepceciler ne kadar kazaniyor?

1. Konular

1. 1.284.226
  2. Mesajlar

1. 1.670.387
  3. Kullanıcılar

1. 33.198
  4. Son üye

Geri
Üst Alt