Editör
Efsanevi Üye
TOG bursu kimlere verilir?
Toplum Gönüllüleri Vakfı Burs programları kimlere yöneliktir? Burs programlarımız üniversiteli gençlere yöneliktir. Üniversiteli gençlerin eğitim-öğretim hayatına destek olma amacıyla verilen ve gönüllülük kriteri olan karşılıksız burslardır.
MESS yarınım burs kaç TL?
Burs Miktarı Diğer mesleki alanlarda okuyan öğrenciler için aylık 190 TL olup toplamda 1.900 TL'dir.
MESS burs kaç TL?
MESS burs kaç TL?
Burs kapsamında öğrenci başına verilecek toplam burs tutarı yıllık 2.000 TL'ye kadar ulaşıyor. MESS Mesleki Eğitim Bursu, MESS üyesi işyerlerinde çalışanların lise düzeyinde ve metal işkoluna yönelik bölümlerde mesleki eğitim gören çocuklarına veriliyor.
Besvak bursu nedir?
Kuruluşundan bugüne değin Beslenme ve Diyetetik Eğitim Öğretimi gören ekonomik durumu yetersiz, başarılı öğrencilere burs ver mektedir. 2005-2006 eğitim öğretim yılında 13 öğrenciye ayda 75 YTL, 9 ay süreyle burs ve rilmesi kararı alınmıştır.
TOG Vakfı ne kadar burs veriyor?
Gençlik Burs miktarı ne kadardır? TOG Gençlik Burs miktarı 2021-2022 yılı akademik dönem itibariyle 400 TL olarak belirlenmiştir. Kasım-Temmuz ayları arasında 9 ay boyunca ödenmektedir.
Toplum Gönüllüleri Vakfı Bursu kimler başvur?
Toplum Gönüllüleri Vakfı Bursu kimler başvur?
Bu burs fonuna TC vatandaşı olan 18 – 24 yaş aralığındaki Türkiye'deki üniversitelerin lisans/önlisans seviyelerinde öğrenim gören öğrencileri başvuru yapabilir. Burs başvuruları 06.09.2021 saat 10:00 ile 20.09.2021 saat 18:00 tarihlerinde yapılacaktır. Bu tarih aralığı dışında başvuru kabul edilmeyecektir.
Meslek lisesi bursları ne zaman yatacak?
Burs kazandığı kendisine duyurulan adaylara, burs sözleşmesini imzaladıktan sonra öğretim yılı başından geçerli olmak üzere en geç bir ay içinde burs ödenmeye başlar. Bir öğretim döneminde Ekim-Haziran arası (9 ay) burs ödenmektedir. Diğer aylarda ödeme yapılmamaktadır.
Piktes bursu ne kadar 2022?
2021-2022 eğitim ve öğretim yılında 340 TL aylık burs ve okula dönüş desteği ise 680 TL ödenecektir.
MESS burs başvurusu 2021 ne zaman?
MESS burs başvurusu 2021 ne zaman?
Üye iş yerlerimizdeki çalışma arkadaşlarımızın, lise düzeyinde mesleki eğitim gören çocuklarına, MESS Yarınım Bursu ile destek oluyoruz. Son Başvuru Tarihi 24 Aralık 2021.
TOG bursu kaç ay veriliyor?
Toplum Gönüllüleri Vakfı burs programları kapsamında, Trendyol & TOG Eğitim Bursu başvuruları başlamıştır. Bu dönem başvuran adaylar arasından, 50 öğrenciye 9 ay boyunca aylık 1.500 TL burs olanağı sağlanacaktır.
Toplum Gönüllüleri Vakfı burs Başvurusu Nasıl Yapılır?
TOG Toplum Gönüllüleri Vakfı TOG Bursu Başvuruları Online Olarak Alınacak. Burslarla ilgili herhangi bir sorunuz olduğu takdirde[email protected]adresiyle iletişime geçebilirsiniz. Burs Üniversitelerin Ön Lisans Ve Lisans Öğrencilerine Verilmektedir. Bursun Devam Etmesi İçin Başarı Ve Gönüllülük Esastır.