Son Konular

Tisk kimlerden olusur?

ZeberusZeberus is verified member.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Webmaster
Puan 113
Çözümler 4

Tisk kimlerden oluşur?

Üye sendikaların gösterecekleri delegeler ile Yönetim, Denetim ve Disiplin Kurulu Üyeleri'nden oluşur.

Solmaz Coşkun Kimdir?

Solmaz Coşkun 1990 yılından beri Türkiye Ağaç ve Kâğıt Sanayii İşverenler Sendikası Yönetim Kurulu Üyesi, 2001'den beri ise Yönetim Kurulu Başkanı 'dır. Ayrıca, 2001 yılından beri TİSK Yönetim Kurulu üyesidir.
Türkiye işverenler sendikası başkanı kim?
Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu (TİSK) Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Burak Akkol, 23 Nisan Ulusal Eg…

Akansel Koç kimdir?

Şuanda halen TENTUR Turizm A.Ş 'de Mali İşlerden ve Denetimden Sorumlu İcra Kurulu Üyeliği görevini yürütmektedir. Türkiye Deri Sanayii İşverenleri Sendikası (TÜDİS) Genel Sekreteri olan Akansel KOÇ 1971 yılında Sivas'ta doğdu. Öğrenim hayatına müteakip uzman olarak işe başlamıştır.

TİSK Akademi Sertifika nasıl alınır?

- www.tiskakademi.org sitesi üzerindeki kayıt linkinden ya da doğrudan kayit.tiskakademi.org adresinden kayıt formuna ulaşabilirsiniz.
- Çalışan veya aileleri kayıt formunu doldurduktan sonra e-mail adreslerine ve cep telefonlarına gelen aktivasyon linkine tıklayınız.
Tisk Başkani kimdir?
TİSK Yönetim Kurulu Başkanlığı, Türkiye Metal Sanayicileri Sendikası (MESS) Yönetim Kurulu Başkanlığı görevlerini yürüten Akkol, Otokoç Otomotiv ve Türk Traktör şirketlerinde Yönetim Kurulu Üyesi görevlerini sürdürmektedir.

Özgür Burak Akkol kim?

Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Burak Akkol, iş hayatına ABD'de Nautilus Foods'ta başladı. 2003 yılında Koç Holding'e geçiş yaptı. Koç Holding bünyesinde Denetim, İnsan Kaynakları ve Proje Geliştirme alanlarında görev aldı. Akkol, 2014 yılından bu yana Koç Holding İnsan Kaynakları Direktörü olarak görev yapıyor.

Akansel Koç ne iş yapar?

1993 yılı itibarıyla Milli Prodüktivite Merkezi Genel Sekreterlik görevini yürüten Koç, öte yandan Asgari Ücret Tespit Komisyonu Üyeliği (1997-…..),TOBB Deri ve Deri Ürünleri Meclis Üyeliği, İstanbul İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Denetleme Kurulu Üyeliği, Uşak İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Üyeliği, Tuzla …
Tisk Genel Sekreteri kimdir?
Akansel Koç – GENEL SEKRETER – Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu (TİSK) | LinkedIn.

Tisk genel başkanı kimdir?

Yükseköğrenimini İstanbul Teknik Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü'nde tamamlayan Akkol, 2011 yılında Koç Üniversitesi Executive MBA programından yüksek lisans derecesini aldı.

Türk iş genel başkanı kimdir?

Türk İş Genel Başkanı Ergün Atalay'dan asgari ücret açıklaması

18 Milli Egitim Surasi ne zaman yapildi?

Personel dosyalari kac yil saklanir?

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.693
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt