Modoratör
Efsanevi Üye
Tırnak tamponu nedir?
Tırnaklarınızı parlatmak ve törpülemek için kullanılır. Tırnaklarınızı tek yöne doğru yukarı veya aşağıya doğru kullanmanız önerilir. Tırnağın yanlış törpülenmesi tırnağın hasar görmesine neden olur. Yumuşak yapısı ile hasara neden olmadan törpülemenizi sağlar.
Tırnak parlatma tamponu nasıl kullanılır?
Trim Tırnak Parlatma Blok Törpü – 4 Aşamalı 071603002470 Konforlu ve kolay kullanım, inanılmaz parlaklık için 4 adım 1:Adım even out, tırnakların uçlarını düzeltiyor, mavi taraf 2: Adım smooth nail tırnağın üst yüzeyini hafifçe soyarak pürüzsüzleştiriyor 3:Adım bu aşamada tırnaklar biraz parlıyor 4:Adım artık tırnaklar …
Kağıt törpü 100 180 ne demek?
Kağıt törpü 100 180 ne demek?
Çift taraflı aşındırıcı aletler 100/180 en yaygın olanıdır: sert yüzey, uzun tırnakların işlenmesi için tasarlanmıştır. Pürüzlü taraf (100 değeri olan) çok nodüler ise, uzunluğun çıkarılması ve çivinin yüzeyinin düzleştirilmesi için uygundur.
Törpü alırken nelere dikkat edilmeli?
Törpü alırken nelere dikkat edilmeli?
Törpü seçerken bazı noktalara dikkat etmek gereklidir. Ele ağırlık vermemesi, üzerindeki zımparanın tırnağa zarar vermeyecek ölçüde olması ve esnek olması önemlidir. Aksi takdirde tırnak yüzeyi aşınır ve istenmeyen durumlar söz konusu olabilir.
Ayak tırnağımı nasıl pürüzsüz yapılır?
– Tırnak çevrenizdeki ölü deriden kurtulmak için; tırnaklarınızı 5 dakika boyunca ılık suyun içinde bekletin. Yumuşayan tırnak etlerinizi diş fırçası ile oval hareketler yaparak fırçalayın. İşlemin ardından el ve ayaklarınızı durulayıp, nemlendirici krem sürün.
Tırnak törpüsü buff ne işe yarar?
Nail Buffer çok amaçlı bir törpüdür. Pratik manikür imkanı sunacak Flormar törpü, üç farklı yüzeyden oluşuyor. Gri yüzeyi ile tırnaklarını törpüleyebilir, beyaz yüzeyi ile şekillendirebilir ve fuşya yüzeyi ile de parlatabilirsin.
Tırnak törpüsü temizliği nasıl yapılır?
Tırnak törpüsü temizliği nasıl yapılır?
Manikür işleminizi bitirdikten sonra törpü ve tırnak makasını dezenfekte etmek için temiz bir peçetenin üzerine kolonya dökebilir ve manikür malzemelerinizi bu peçeteyle temizleyebilirsiniz.
Makas nasıl dezenfekte edilir?
Makas nasıl dezenfekte edilir?
– Cımbız, makas, tırnak makası ve benzeri eşyaları kullandıktan sonra düzenli olarak dezenfekte ediniz. – Bir pamuğun üzerine antibakteriyel jel sürünüz ve daha sonra bakım malzemelerini derinlemesine siliniz.