Modoratör
Efsanevi Üye
Ticari LMS nedir?
LMS, İngilizce "Learning Management system" isminin kısaltmasıdır. Kavram olarak LMS: Uzaktan eğitim faaliyetlerini yerine getirmek üzere tasarlanmış web yazılımlarının genel adıdır.
Üniversite LMS ne demek?
Öğrenim Yönetim Sistemi (LMS) ile ders materyallerine, ders anlatım videolarına, uzun özetlere ve online deneme sınavlarına erişebilirsiniz. Yardım masası özelliği ile karşılaştığınız problemi iletebilirsiniz.
LMS öğretim yönetim sistemi nelerdir?
LMS öğretim yönetim sistemi nelerdir?
Bir uzaktan eğitim sisteminin yönetimini, dokümantasyon ve raporlaştırma işlemlerini, eğitimci-öğrenci, öğrenci-öğrenci iletişimini, kurs içeriğinin yayınlanmasına ve uzaktan ölçme değerlendirme işlevlerini sağlayan; genellikle web üzerinden servis sunan bilgisayar yazılımıdır.
Alms neden açılmıyor?
Alms neden açılmıyor?
Üniversitenizin UZEM (Uzaktan Eğitim Merkezi) veya öğrenci işleri birimi ile irtibata geçerek hesabınızın silinip silinmediğini kontrol ettirebilir. Hesabınız kurumunuz tarafından uygun görülmesi durumunda tekrardan sisteme eklenecektir. Kurumunuzun sorunu çözememesi durumunda ALMS desteği ile irtibata geçecektir.
Perculus ne demek?
Bilgisayar ve mobil cihazlar üzerinden uzaktan canlı eğitim yapılmasını sağlayan sanal sınıf platformudur. Mobil ve masaüstü cihazınızın kamera ve mikrofonu kullanılarak görüntülü ve sesli görüşme yapılabilir.
LMS nasıl giriş yapılır?
LMS'ye web sitemizde yer alan "LMS" bağlantısı üzerinden ya da http://lms3.ataaof.edu.tr//adresinden ulaşabilirsiniz. Ayrıca obs.atauni.edu.tr "Ana Sayfa" sında yer alan kırmızı renk ile belirtilmiş "LMS" butonuna tıklayarak giriş yapabilirsiniz.
LMS uzaktan eğitim Sistemi Nedir?
LMS uzaktan eğitim Sistemi Nedir?
Öğrenme Yönetim Sistemi araçları nelerdir?
Öğrenme Yönetim Sistemi araçları nelerdir?
ÖĞRENME YÖNETİM SİSTEMLERİ
- Özellikleri Nelerdir?
- 1) Moodle.
- 2)Google Classroom.
- 3)Sakai Lms.
- 4)Base Lms.
- 5)Vedubox.
- 7)ALMS.
- 8)Perculus.