Editör
Efsanevi Üye
TFF Başkan Vekili kim?
TFF'den yapılan açıklamada, " Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu bugün yaptığı toplantıda, yeni bir görevlendirmede bulundu. Yönetim Kurulu'nun aldığı karar sonrasında Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Çağlar, TFF Başkan Vekilliği görevine getirildi." ifadeleri kullanıldı.
TFF Başkan Vekili Servet Yardımcı kimdir?
Servet Yardımcı, 1957 yılında Rize'de doğmuştur. Annesi Saymur Yardımcı, Babası Şevket Yardımcı'dır. 4′ü erkek, 5′i kız olmak üzere 9 kardeştirler. AK Parti İstanbul eski milletvekillerinden ve Milli Savunma Bakan Yardımcısı Hasan Kemal Yardımcı'nın kardeşidir.
TFF nin başında kim var?
TFF nin başında kim var?
Yerine 2019 yılının Haziran ayında yapılacak kongreye kadar Hüsnü Güreli geçici başkan olarak yönetim kurulu tarafından atandı. 1 Haziran 2019 tarihinde yapılan olağan seçim genel kurulda tek aday olan Nihat Özdemir TFF'nin 42. başkanı seçildi.
TFF Başkanı görev süresi kaç yıl?
TFF Başkanı görev süresi kaç yıl?
6. Başkan'ın görev süresi dört yıldır.
TFF Temsilciler Kurulu Başkanı kim?
Abdurrahman Arıcı Türk hekim, futbol hakemi ve siyasetçidir. Mevcut Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Başkanı. Türkiye Futbol Federasyonu'nda Temsilciler Kurulu Başkanı olan Abdurrahman Arıcı'nın adı sık sık spor gündeminde duyuluyor.
Servet Yardımcı hangi kulübe üye?
2015 yılında UEFA Yönetim Kuruluna girmek için aday oldu ancak seçilmedi. 5 Nisan 2017'deki 41. UEFA Kongresinde yapılan seçimi kazanan Yardımcı, UEFA Yönetim Kuruluna girdi. 2021'de yeniden aday oldu ve tekrar seçildi. Yardımcı, aynı zamanda Fenerbahçe Spor Kulübü kongre üyesidir.
Servet Yardımcı hangi hakeme küfür etti?
Servet Yardımcı hangi hakeme küfür etti?
Maç içindeki kararlarla gündemi uzun süre meşgul eden karşılaşmaya ilişkin Servet Yardımcı, maçın hakemi Serkan Çınar'ı arayarak çok ağır ifadeler kullandı.
Türkiye Futbol Federasyonu kim kurdu?
Türkiye Futbol Federasyonu kim kurdu?
TFF Tarihçesi 2 TFF. Türk sporunun ilk teşkilatı olan Türk İdman Cemiyetleri İttifakı'nın kurulmasının ardından Yusuf Ziya Öniş başkanlığında ilk Türk Futbol Federasyonu 1923 yılında Şehzadebaşı'ndaki Letafet Apartmanı salonunda yapılan toplantıda 'Futbol Heyet-i Müttehidesi' adıyla kurulmuştur.
TFF görev süresi ne kadar?
Yeni başkan 1 yıl görev yapacak. Seçime kadar TFF Başkanlığına dün vekaleten Servet Yardımcı getirilmişti.
Federasyon başkanı kaç yılda bir yapılır?
6 – Başkan'ın görev süresi dört yıldır.
Abdullah Arıcı Kimdir?
Abdullah Arıcı Kimdir?
Abdurrahman Arıcı (2 Mayıs 1951) Türk hekim, futbol hakemi ve siyasetçi. Mevcut Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Başkanı.
Abdurrahman Arıcı nereli?
Abdurrahman Arıcı nereli?
Abdurrahman Arıcı, 2 Mayıs 1951'de Hatay Reyhanlı'da doğdu. Babasının adı Abdullah, annesinin adı Gülizar'dır. Tıp Doktoru; İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'ni bitirdi. Radyoloji dalında uzmanlığını tamamladı.