- Web sitesi
- forumdaslar.com
- Tuttuğu Takım
-
Beşiktaş
- Meslek
- Webmaster
- @FORUMDASLAR
TESOL eğitimi nasıl oluyor?
Online TESOL kursu Çevrim içi TESOL kurslarına katılanlar ana dili İngilizce olan öğretmenlerden alacakları eğitimle bu belgeye sahip olabilir. Ders saatlerini kişi kendisi belirler. Müfredata uygun verilen derslerle kişiye gerekli İngilizce eğitimi verilir ve kurs sonunda sınav yapılmaz.
TSOL belgesi nedir?
TESOL (Teaching English to Speakers of Other Languages) uluslararası geçerliliği olan, dünyanın her yerinde İngilizce öğretmenlik yapabilmenizi sağlayan bir sertifikadır.
TEFL sertifikası ne işe yarar?
TEFL sertifikası ne işe yarar?
TEFL / TESOL Sertifikası TEFL, dünyanın herhangi bir yerinde İngilizce öğretmenliği yapmanızı sağlayacak bir programdır. Dünyanın her yerinde dil okullarından lise ve üniversitelere kadar İngilizce eğitim verebilmeniz için bu eğitimin sonucunda alacağınız diploma gereklidir.
TEOL sertifikası ne işe yarar?
TEOL sertifikası ne işe yarar?
"TEOL Yurtdışı Eğitim ile ile istediginiz dili konusuldugu ülkede pekiştirebilirsiniz."Günümüzde Türkiye'de ve hatta dünyada ana dile ek olarak yabancı dil bilen insan sayısı hızla artmaktadır. Bu yüzden artık bir yabancı dil bilmek değil en az yabancı dili çok iyi konuşabilmek önemli hale gelmiştir.
TESOL sertifikası nedir nasıl alınır?
TESOL sertifikasını alabilmek için İngilizce Dili ve Edebiyatı, Amerikan Dili ve Edebiyatı ya da İngilizce Mütercim Tercümanlık lisans mezuniyetine gerek yoktur. Eğer İngilizceniz uzmanlık seviyesinde ise ve bu yetkinliğinizi sınavlar karşısında kanıtlayabilirseniz bu sertifikayı almaya hak kazanabilirsiniz.
TEFL hangi ülkelerde geçerli?
TEFL/TESOL sertifikasının yeterliliği için gereklilikler ülkeden ülkeye değişmektedir ancak TEFL Turkey'in sunduğu 120 saat TEFL dünya çapında akreditasyonu olup her yerde geçerlidir.
TEFL sertifikasını kimler alabilir?
TEFL sertifikasını kimler alabilir?
TEFL Türkiye'nin 120 saat online TEFL Sertifika kursu üniversite seviyesinde profesörle yapılmaktadır (En az yüksek lisans mezunu ve büyük çoğunluğu PhD yapmış ve bunlar yabancı dil veya benzer bir alandadır.) Tüm eğitmenler profesyonel öğretim ve eğitim deneyimine sahiptir.