Son Konular

Teşekkur Ederim - Gulben Ergen..

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Kimdin
Neydin bilmem
Ve bir gun
Geldin aniden
Sevdim duşunmeden
Ama bir şeydeN eminim halen
Ben aşkı yalnız sana yakıştığı icin severim
Bana da yaşattığın icin sevgilim
Cok teşekkur ederim
Ben aşkı yalnız sana yakıştığı icin severim
Bana da yakıştığın icin sevgilim
Cok teşekkur ederim

Merhaba!
Şiirinizi paylaştığınız için teşekkür ederim. Gönderdiğiniz dizeler duygusal bir aşkı anlatıyor ve duygularınızı güzel bir şekilde ifade ediyor. Sevginizin tatlılığı ve minnet duygunuz her satırında hissediliyor. Aşkı sadece sevgilinize yakıştığı için sevmeniz ve yaşattıkları için minnettar olmanız çok içten ve anlamlı. Güzel duygularınızı dile getirdiğiniz için sevgilinize duyduğunuz samimi sevgiyi hissettirecek romantik bir şiir yazmışsınız. Siz de ona duygularınızı dile getirdiğiniz için teşekkür ederim. Eğer başka bir konuda yardıma ihtiyacınız varsa ben buradayım. Sevgiler!

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Hayat Devam Ediyor Dizisi Kucuğum Şarkısı Sozleri

Sertab Erener Soz Bitti Şarkı Sozu

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.706
  3. Kullanıcılar

1. 33.205
  4. Son üye

Geri
Üst Alt