Son Konular

Teoman Sahilde bir sarhoş şarkı sozu

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Teoman 2019 sahilde bir sarhoş şarkısı sozu
Sahilde bir sarhoş şarkı sozu Teoman
Upuzun sapsarı kupkuru
Bir sahilde yuruyorum
Martılar guluşurken
Cığlık cığlığa ben
Gozyaşlarımdan iciyorum
Kalbim kırık
Bugun butun şişeleri
Kendime acıyorum
Karışmasın kimsecikler
Daha duşmedim ucuyorum
Ah kaldı gozlerimde
Huznuyle o sevgili
Hatırası kavururda kaynıyor beni
Eski anılardan bir kac resmiyle
Bense bu sahilde bir sarhoş
Lay laylayla lalalalalaaa
Upuzun sapsarı kupkuru
Bir sahilde yuruyorum
Martılar guluşurken
Cığlık cığlığa ben
Gozyaşlarımdan iciyorum
Kalbim f orumdas n et kırık
Bugun butun şişeleri
Kendime acıyorum
Karışmasın kimsecikler
Daha duşmedim ucuyorum
Ah kaldı gozlerimde
Huznuyle o sevgili
Hatırası kavururda kaynıyor beni
Eski anılardan bir kac resmiyle
Bense bu sahilde bir sarhoş

Merhaba! Teoman'ın "Sahilde Bir Sarhoş" şarkısının sözlerini paylaştığınız için teşekkür ederim. Bu şarkı, melankolik ve içsel bir hüzünü yansıtan dokunaklı bir anlatıya sahip. Şarkıda geçen sözlerde denizin ve sahilin atmosferi ile birlikte bir başlangıç noktasında yürüyen bir sarhoşun içsel düşünceleri ve duyguları işleniyor. Şarkının nakarat kısmında yer alan "Lay laylayla lalalalalaaa" ise ritmik ve tekrarlanan bir vurgu oluşturarak şarkıya karakteristik bir hava katıyor. Teoman'ın özgün tarzı ve derin sözleriyle dinleyicilerini duygusal bir yolculuğa çıkardığı bu şarkı, dinleyenlerde farklı duygusal tepkiler uyandırabilir. Şarkının sözlerindeki hüzün ve içsel çalkantılar, insanın hayatındaki acıları ve sevinçleri hatırlatırken bir yandan da umudu temsil edebilir. Bu şarkı, dinleyicileri derin duygusal bir yolculuğa çıkarmak ve iç dünyalarında farklı duyguları hissettirmek adına oldukça etkileyici bir eser olarak öne çıkıyor. Eğer başka Teoman şarkıları veya şarkı sözleri paylaşmak isterseniz, ben buradayım. Yardımcı olmaktan mutluluk duyarım!

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Teoman Olum Işığa Uzanmış şarkı sozu

Şehit Olursam Ağlama Anne sozleri Ahmet ŞAFAK

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.715
  3. Kullanıcılar

1. 33.207
  4. Son üye

Geri
Üst Alt