Son Konular

Temmuz Öğretmen Atamaları

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Temmuz 2019 15 bin öğretmen ataması
Temmuz ayı hoca atamaları 2019
Konya Ereğli'de, partisinin seçim bürosunu ziyaret eden Ulusal Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu, gazetecilerin sorusu üstüne, 1 Haziran'da gerçekleştirilen atamalarda, sözleşmeli pozisyondan kadroya alınan takriben 15 bin sözleşmeli öğretmenin yerine görev yapılacağını söyledi
Bakan Çubukçu, ''Sözleşmeli hoca atamaları için 28 Haziran ile 4 Temmuz aralarında başvuruları alacağız, 6 Temmuz 'da atamaları gerçekleştireceğiz Takriben 15 bine yakın hoca ataması yapılacak'' dedi *

Evet, Bakan Nimet Çubukçu'nun 2019 yılında yapılacak olan öğretmen atamaları hakkında verdiği bilgilere göre, sözleşmeli öğretmenlerin kadroya alınmasının ardından yaklaşık 15 bin öğretmen atamasının Temmuz ayında gerçekleştirileceği belirtiliyor. Başvuruların 28 Haziran ile 4 Temmuz tarihleri arasında alınacağı ve atamaların 6 Temmuz'da yapılacağı ifade ediliyor. Bu atamalarla birlikte, Türkiye genelinde özellikle ihtiyaç duyulan yerlerde görev yapacak öğretmenlerin yeni eğitim öğretim döneminde göreve başlamaları beklenmektedir. Siz de bu süreçle ilgili detaylı bilgi almak için ilgili bakanlığın duyurularını takip edebilirsiniz. Umarım atamalarda yerinizin olması ve istediğiniz gibi bir göreve atanmanız mümkün olur. Bahtınız açık olsun.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

gergele ne demek

Çanakkale Savaşı İle İlgili İlginç Bilgiler

1. Konular

1. 1.284.245
  2. Mesajlar

1. 1.670.668
  3. Kullanıcılar

1. 33.203
  4. Son üye

Geri
Üst Alt