Son Konular

Temel Egitim Sinavi ne zaman 2022?

ZeberusZeberus is verified member.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Webmaster
Puan 113
Çözümler 4

Temel eğitim Sınavı ne zaman 2022?

24 Nisan 2022 tarihinde gerçekleştirilecek olan T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı Antrenör Temel Eğitimi Sınavı giriş belgeleri yayımlanmıştır. Sınav giriş belgelerine sisteme giriş yapılarak erişilebilir.
Temel Eğitim Başvuru ödemesi nasıl yapılır?
Antrenör temel eğitim ve kayıt yenileme (bütünleme) sınav ücreti ödemeleri 09 Mayıs tarihinde başlayacak olup, 20 Mayıs 2022 saat 16:00′ a kadar Ziraat Bankası Şube/Atm ve Mobil (Kurumsal Ödemeler/Gençlik ve Spor Bakanlığı Kursiyer ödemeleri) ödeme kanallarından gerçekleştirilmelidir.

Temel Eğitim antrenörlük kimler muaf?

Antrenörlük Eğitiminden Kimler Muaftır? Tüm Besyo ve Spor Bilimleri mezunları 1. Kademe Temel Antrenörlük başvuruları için Temel Antrenörlük Eğitiminden muaftır. Antrenörlük bölümü mezunları uzmanlık alanlarında 3. Kademe Antrenörlük başvurularında Antrenörlük Eğitiminden muaftır.
Kurs ödemesi nasıl yapılır?
E-devlet üzerinden yapılan başvurular ile antrenörlük kurslarına katılacak adaylar yine e-devlet başvurusu ardından sistemden aldıkları referans numarası ile İlgili bankanın gişesinden veya Cepte TEB uygulamasından kurs ücretini ödeyebilirler.

Temel eğitim Sınavı Ne Zaman?

Bütünlemeye kalan adayların e-Kampüs sistemi içerisinde yer alan eğitim materyallerine erişimi devam etmektedir. 2021/2 dönemi sınav tarihi olan 22 Ağustos 2021 tarihinde tüm adayların sınavları gerçekleştirilecektir.
Antrenörlük kaç yaşında?
d) En az 18 yaşını doldurmuş olmak kaydıyla, spor dallarının özelliğine göre ilgili federasyonca belirlenen yaş sınırlamasına uygun olmak, e) 31/5/2008 tarih ve 26892 sayılı resmi gazetede yayınlanan yönetmeliğin 1.

Antrenörlük Temel Eğitim Sınavı Kaç Puanla Kazanılır?

MADDE 14 – (1) Temel eğitim sınavına ilişkin hususlar aşağıda belirtilmiştir: a) Temel eğitime ait modüllerin sınav sonuçları, yüz tam puan üzerinden ayrı ayrı değerlendirilir. Sınavlarda temel eğitim modüllerinden en az altmış ve üzeri puan alanlar, o modül için başarılı sayılır.
Temel antrenörlük eğitimi kaç yıl geçerli?
Temel Antrenörlük Eğitimi sertifikaları 4 yıl boyunca geçerlidir. Örneğin 1. Kademe Antrenörlük için aldığınız bir Antrenörlük Eğitim sertifikası 4 yıl geçerlidir. 4 yıl boyunca bu sertifika ile istediğiniz kadar farklı 1.

Yenilenemez enerji nedir 6 sinif?

Ultrasonik muayene ne icin kullanilir?

1. Konular

1. 1.284.249
  2. Mesajlar

1. 1.670.716
  3. Kullanıcılar

1. 33.209
  4. Son üye

Geri
Üst Alt