- Web sitesi
- forumdaslar.com
- Tuttuğu Takım
-
Beşiktaş
- Meslek
- Webmaster
- @FORUMDASLAR
Tema devletin mi?
Türkiye Erozyonla Mücadele Ağaçlandırma ve Doğal Varlıkları Koruma Vakfı ya da kısaca TEMA, 11 Eylül 1992 tarihinde İstanbul'da kurulmuş olan çevreci bir vakıftır.
TEMA Vakfı Nasıl Çalışır?
TEMA Vakfı, erozyonla mücadele etme, toprağımızı koruma ve sürdürülebilir yaşam amacıyla çalışmaktadır. Türkiye'nin doğasını koruma hedefiyle, ülke çapında eğitim, ağaçlandırma, kırsal kalkınma ve savunuculuk çalışmaları yürütmektedir.
TEMA Vakfı kime hizmet ediyor?
TEMA Vakfı kime hizmet ediyor?
TEMA'nın ipi Koç'un elinde.
TEMA Vakfı yasal mı?
TEMA: "Aktarıyor ama denetliyoruz" "Ülkemizdeki ormanlık alanların %99'u devlet ormanı statüsündedir. Dolayısıyla bu alanlarda yetki ve sorumluluk sadece Orman Genel Müdürlüğü'ne aittir. İzinsiz olarak herhangi bir faaliyet yürütülemez.
TEMA vakfına üye olunca ne olur?
Gönüllüler en çok katıldıkları gönüllü faaliyetleri; gönüllü kazanımı faaliyetleri, eğitim ve farkındalık çalışmaları, sosyal medyada destek verme, ağaçlandırma, tanıtım/stant ve savunuculuk faaliyetleri olarak sıralıyor.
Temaya yapılan bağışlar nereye gidiyor?
Temaya yapılan bağışlar nereye gidiyor?
Evet, bu defa da TEMA'ya bağışlar (Vakfın işlemesi için gerekli zorunlu giderler dışında) Tarım ve Orman Bakanlığına aktarılıyor.
TEMA Vakfı Nedir Kısaca 5 sınıf?
TEMA Vakfı, erozyonla mücadele ve doğal varlıklarımızı koruma amacıyla kurulan ve bugün 1 milyonu aşkın gönüllüsü bulunan bir halk hareketidir. Bu topraklarda umut yeşertiyoruz. Başta toprak olmak üzere tüm doğal varlıklarımızı korumak için yürüttüğümüz çalışmalara destek olun.
TEMA Vakfı yöneticisi kim?
TEMA Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Ataç Kimdir? Deniz Ataç, 1980 yılında Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümü'nden mezun olduktan sonra BoğaziçiÜniversitesi ve Anadolu Üniversitesi'nde tezsiz yüksek lisans ve doktora çalışmaları yapmıştır.
TEMA Vakfı hangi alanda faaliyet göstermektedir?
TEMA Vakfı hangi alanda faaliyet göstermektedir?
Vakfın ana faaliyet alanları nelerdir? TEMA Vakfı'nın ana faaliyet alanı Toprak'tır. Vakıf, ülkemizin en değerli hazinelerinden birinin toprak olduğunun bilincindedir.
TEMA Vakfı kim tarafından kurulmuştur?
Hayrettin KaracaNihat GökyiğitTEMA/Kurucuları
TEMA Vakfı bağışları kime verecek?
tema'nın yeniden yeşerteceğiz diyerek başlattığı kampanyadan toplanan bağışlar orman genel müdürlüğüne verilecekmiş.