Son Konular

Televizyondan Youtube Nasıl Silinir Samsung?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SoruCevap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SoruCevap

Televizyondan Youtube Nasıl Silinir Samsung? sorusuyla karşılaşanlar için adım adım bir çözüm sunuyoruz. İlk olarak, Samsung televizyonunuzun ana menüsünden "Ayarlar" seçeneğine girin. Ardından, "Uygulamalar" veya "Uygulama Yöneticisi" seçeneğini bulun ve seçin. Karşınıza çıkan listede, Youtube uygulamasını bulun ve üzerine tıklayın. "Sil" veya "Kaldır" seçeneğini seçin ve işlemi onaylayın. Bu adımları takip ederek, Samsung televizyonunuzdan Youtube uygulamasını kolayca silebilirsiniz. Unutmayın, bu işlem sonucunda tüm Youtube verileriniz de silinecektir.
İçindekiler

Televizyonunuzda bulunan Youtube uygulamasını Samsung marka televizyonlardan nasıl silebileceğinizi merak ediyor olabilirsiniz. İşte bu konuda size yardımcı olacak birkaç adım:
1. Adım: İlk olarak televizyonunuzun uzaktan kumandasını kullanarak "Menü" veya "Ayarlar" tuşuna basın.
2. Adım: Ayarlar menüsünde "Uygulamalar" veya "Uygulama Yöneticisi" seçeneğini bulun ve üzerine gelin.
3. Adım: Uygulama yöneticisinde, "Yüklü Uygulamalar" veya "Tüm Uygulamalar" seçeneğini bulun ve üzerine gelin.
4. Adım: Listedeki uygulamalar arasında "Youtube" uygulamasını bulun ve üzerine gelin.
5. Adım: Youtube uygulamasının ayrıntılarının olduğu bir sayfa açılacak. Bu sayfada "Kaldır" veya "Sil" seçeneğini bulun ve üzerine gelin.
6. Adım: Uygulamayı silmek istediğinize dair bir onay mesajı çıkacak. "Evet" veya "Tamam" seçeneğini seçin.
Bu adımları takip ederek Samsung televizyonunuzdan Youtube uygulamasını silebilirsiniz. Ancak, uygulamayı sildikten sonra tekrar yüklemek isterseniz Samsung Smart Hub veya uygulama mağazasından Youtube'u indirebilirsiniz.

Televizyondan Youtube uygulamasını silmek için ayarlar menüsüne girin.
Uygulamalar bölümüne gidin ve Youtube uygulamasını bulun.
Youtube uygulamasına tıklayın ve sil seçeneğini seçin.
Onay mesajını onaylayın ve Youtube uygulaması televizyonunuzdan silinecektir.
Samsung televizyonunuzda Youtube uygulamasını tekrar yüklemek için uygulama mağazasına gidin.

Televizyondan Youtube uygulamasını silmek için ayarlar menüsüne girin.
Uygulamalar bölümüne gidin ve Youtube uygulamasını bulun.
Youtube uygulamasına tıklayın ve sil seçeneğini seçin.
Onay mesajını onaylayın ve Youtube uygulaması televizyonunuzdan silinecektir.
Samsung televizyonunuzda Youtube uygulamasını tekrar yüklemek için uygulama mağazasına gidin.

T

Mezarın Üstüne Gül Dikilir Mi?

T

Şap Cildi Sıkılaştırır Mı?

1. Konular

1. 1.284.249
  2. Mesajlar

1. 1.670.717
  3. Kullanıcılar

1. 33.209
  4. Son üye

Geri