Modoratör
Efsanevi Üye
Telefonun kamerası nasıl açılır?
Kameranızı açmanın birkaç yolu vardır:
- Telefonunuzda Google Kamera uygulamasına. dokunun.
- Telefonunuzun Güç düğmesine basın.
- Telefonunuzun kilit ekranında, parmağınızı kamera simgesinden dışa doğru hızlıca kaydırın.
- "OK, Google, fotoğraf çek" deyin. Telefonunuz 3 saniye bekleyip fotoğrafı çeker.
Telefon kamerası nasıl düzeltilir?
"Fotoğraf makinem çalışmıyor" deyin.
- Adım: Kameranızın merceğini ve lazerini temizleyin.
- Adım: Telefonunuzu yeniden başlatın.
- 3. Adım: Kamera uygulamasının önbelleğini temizleme.
- Adım: Uygulamalarınızı güncelleyin.
- Adım: Soruna başka uygulamaların neden olup olmadığını kontrol etme.
Kamera bulanık gösteriyor ne yapmalıyım?
Kamera bulanık gösteriyor ne yapmalıyım?
Kameranın bulanık çekmesinin en büyük sebeplerinden bir tanesi de kamera ile dış aksam arasına toz kaçmasıdır. Bu durumun tek çözüm yolu ise cihazın açılarak tozun temizlenmesidir. Bu işlem profesyonel teknisyenler tarafından gerekli teknik servis koşullarının sağlandığı ortamda yapılmalıdır.
Telefonun ön kamerası neden açılmıyor?
Telefonun ön kamerası neden açılmıyor?
Telefonun ön kamerası çalışmıyorsa Home düğmesine ya da navigasyon hareketleriyle kamera uygulamasının önizlemesini arka plandan kaldırın. Bunun için ekrandaki kamera arayüzünü kaydırın ve uygulama tamamen kapanır. Ardından 15 saniye bekleyin ve telefonunuzu yeniden başlatın.
Cep telefonu ön kamera nasıl temizlenir?
Telefon kamerası nasıl temizlenir Teknisyenlerimiz kameranın yalın haline ulaşana kadar telefondaki tüm parçaları sökerler. Ardından kir ve tozları çeken makine ile her türlü partikül kamera üzerinden alınır. Özel bezler yardımı ile de silme ya da kurulama işlemi gerçekleştirilir.
Ön kamera açılmıyor ne yapabilirim?
1: Kamera Uygulamasını Kapatın Telefonun ön kamerası çalışmıyorsa Home düğmesine ya da navigasyon hareketleriyle kamera uygulamasının önizlemesini arka plandan kaldırın. Bunun için ekrandaki kamera arayüzünü kaydırın ve uygulama tamamen kapanır. Ardından 15 saniye bekleyin ve telefonunuzu yeniden başlatın.
Kamera ayarları nasıl düzeltilir?
Kamera ayarları nasıl düzeltilir?
Kamera ayarlarını nasıl sıfırlayabilirim?
- 1 Kamera uygulamasına dokunun.
- 2 Ayarlar simgesine dokunun.
- 3 Fabrika ayarlarına dön seçeneğine dokunun.
- 4 Sıfırla seçeneğine dokunun.
Cep telefonu kamera lensi nasıl temizlenir?
Cep telefonu kamera lensi nasıl temizlenir?
Elinizin altında bulunması gereken malzemeler bir mikrofiber bez, kulak temizleme çubuğu, su ve alkol. Dokunmatik ekran ve kamera lensi dışındaki kısımlari temizlemek için oluşturacağınız sıvının, 40/60 oraninda alkol ve sudan olusmasi yeterlidir. Ekran ve kamera lensi temizliği için ise saf su kullanmanız gerekir.