Modoratör
Efsanevi Üye
Telefondan online sınav olur mu?
Online sınavlara internet bağlantısı olan kişisel bilgisayarınız/tabletiniz veya cep telefonunuzdan girebilirsiniz. Meydana gelebilecek elektrik/internet kesintisi vb. sorunlardan fakültemiz sorumlu değildir. Herhangi bir sınava toplamda 5 giriş hakkınız bulunmaktadır.
UZEM Sınavları telefondan olur mu?
UZEM Sınavları telefondan olur mu?
Bunun dışında meydana gelen bağlantı sorunlarında UZEM'in sorumluluğu yoktur. Gerekli tedbirleri almak öğrencinin sorumluluğundadır. Sınava tabletten/cep telefonundan giriş yapabilir miyim? Tablet ve cep telefonlarınızdan sınava girebilirsiniz.
Aöf online sınav telefondan olur mu?
– www.anadolu.edu.tr adresindeki Açıköğretim Sistemi Sınav Girişi' linki tıklanarak sınava giriş yapılabilir. Sinava nereden katılabilirim? – Sinava internet erişimi olan bilgisayar, akıllı cep telefonu, diz üstü bilgisayar vb. cihazlar ile istediğiniz yerden katılabilirsiniz.
AÖL Online sınav telefondan girilir mi?
AÖL Online sınav telefondan girilir mi?
Online sınavlara internet erişimi olan telefon, tablet, laptop, masa üstü bilgisayar vb. araçlarla girilebilir." İnternet üzerinden yapılan sınavlara öğrenciler Açık Öğretim Okulları Bilgi Yönetim Sistemi üzerinden katılım sağlayacak.
UZEM dersleri nasıl izlenir?
Telefon veya tabletten canlı derslere giriş yapmak için masaüstü bilgisayarlarda olduğu gibi mobil cihazınızın internet tarayıcısından portal.uzem.omu.edu.tr adresine giriş yapıp, aynı adımları izlemeniz yeterlidir.
Uzaktan eğitim Yazılı sınavları nasıl oluyor?
Uzaktan eğitim Yazılı sınavları nasıl oluyor?
Derslere ait örnek soru ve cevaplarına ulaşabilirsiniz. Uzaktan Eğitim Sınav Sistemi Nasıldır? Vize Sınavları, internet üzerinden yapılmaktadır. Buna göre öğrenciler vize sınavlarını ev veya internet erişimi olan istediği bir ortamda bilgisayar başında "online" olarak yapacaktır.
Anadolu Üniversitesi online sınav nasıl yapılır?
AÖF telefondan sınava nasıl girilir?
AÖF telefondan sınava nasıl girilir?
Sınava erişimi olan bilgisayar, akıllı cep telefonu, diz üstü bilgisayar vb. cihazlar ile istenilen yerden katılım sağlanabilmektedir. İnternet bağlantısı olan bilgisayar, cep telefonuna sahip olmayanlar 0850 200 4610 numaralı çağrı merkezini arayarak istenilen büroda sınava girmek için randevu alınabilmektedir.