Editör
Efsanevi Üye
Telefonda Adım sayar nasıl çalışır?
Sadece başla tuşuna dokunun, uygulama adımlarınızı saymaya başlasın. Telefonunuz ister elinizde, ister çanta, cep veya kolluğunuzda olsun, adımlarınızı ekranınız kilitliyken bile kaydeder. Bu adım sayacı, adımlarınızı saymak için yerleşik sensörü kullanır. GPS izlemesi yoktur, böylelikle çok çok az pil gücü tüketir.
Sağlık uygulaması nasıl adım sayıyor?
Sağlık uygulaması, otomatik olarak adımlarınızı sayar ve kat ettiğiniz yürüme mesafesi ile koşma mesafesini hesaplar. Apple Watch kullanıyorsanız Aktivite verilerinizi de otomatik olarak takip eder.
AdımPara nasıl çalışır?
AdımPara nasıl çalışır?
Adım Para ile sevdiklerini davet ederek , uygulamadaki cüzdanınıza para ekleyebilirsiniz. Birlikte yürüyün , birlikte kazanın! Sizlerin daveti ile uygulamayı indiren ve adımını atan arkadaşın ile birlikte daha çok para kazanabilirsiniz. Hem sen hem de arkadaşın 1000 adımlık AdımPara kazanır.
AdımPara uygulaması gerçek mi?
Kısacası Adım Para Uygulaması Gerçek Mi? sorusuna vereceğimiz cevap evet olacaktır. Adım atarak para ve ödül kazanımlarınızı güvenilir bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. AdımPara kazanmak için, 10.000 adım dönüştürmen gerekmektedir.
Google Fit ücretsiz mi?
Ücretsiz olarak sunulan Google Fit'i Android cihazınıza, buradaki kaynak bağlantıyı takip ederek cihazınıza indirebilirsiniz.
iPhone adımsayar ne kadar doğru?
iPhone adımsayar ne kadar doğru?
ayrıca yürürken telefonla konuşulursa da ölçüm yapmaz. sonuç itibariyle profesyonel bi ölçüm değildir. kesin mesafe ölçümü için gpsli bi saat (ya da telefonun gpsini kullanan bi uygulama) kesin adım ölçümü için de ayakkabı kiti kullanmalısınız. yine de fikir verir. güzeldir.
Sweatcoinden para kazanan var mı?
" iphone'lar için geliştirilen sweatcoin uygulaması kullanıcılar yürüdükçe onlara kripto para hediye ediyor. sweatcoin atılan günlük adım sayısını hesaplıyor ve bunu gps verilerinizle karşılaştırıyor. sonrasında ise her 1000 adım için yaklaşık olarak 95 sweatcoin veriyor.
AdımPara uygulaması nedir?
AdımPara uygulaması adımlarını saymakla kalmayıp, onları AdımPara'ya dönüştürebileceğin, kazandıran bir mobil uygulamadır.
Fit ücretli mi?
Fit ücretli mi?
Bu uygulamayı Google Play ve App Store gibi platformlardan ücretsiz olarak indirebilirsiniz.