Son Konular

Telefon ne isimize yarar?

ZeberusZeberus is verified member.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Webmaster
Puan 113
Çözümler 4

Telefon ne işimize yarar?

Telefon birbirinden uzak olan iki ya da ikiden çok kişinin iletişimini sağlayan bir telekomünikasyon cihazıdır. Telefon sesi kablolar aracılığıyla elektronik sinyallere dönüştürür ve sinyalleri alıcı telefona tekrar ses olarak ulaştırır.
Cep telefonunun anlamı nedir?
Cep telefonu, kolayca taşınabilen, geniş kapsama alanlı, kablosuz telefon sistemini kullanan bir iletişim ve multimedya aygıtı. Cep telefonu ile sağlanan hizmetler, telefon modeline ve servis sağlayıcıya göre değişmekle beraber en yaygın olarak kullanılanları, sesli görüşme ve kısa mesaj hizmetidir.
Telefon kullanmak zararlı mı?
Mesajlara hızlı bir şekilde cevap vermek, eklemlerinizdeki ağrı ve yanmalara neden olabilir. Ayrıca sırt, boyun ve omuz ağrısı, cep telefonunun kullanımının artmasıyla yaygınlaşmıştır. Uzun süreli cep telefonu kullanımı boynunuzu ve vücudunuzu tuhaf bir duruşa sokmanıza neden olur. Bu da sırt ağrısına yol açabilir.

Android telefon nedir ne işe yarar?

Android kökenli her telefon ve tablet birçok uygulamanın çok rahatlıkla çalıştırıp kullanılmasına olanak tanımaktadır. Bunun yanı sıra Android telefon kullanmanın avantajlarından biri de uygulamaları ücretsiz olarak kullanma hakkı vermesidir. Binlerce uygulamayı hiçbir ücret dahi ödemeden kullanmak mümkündür.
Cep telefonları hangi frekansta çalışır?
Günümüzde kullanılan cep telefonları genellikle 900-2000 MHz frekans aralığında çalışmaktadır.
Telefonun Türkçe anlamı nedir?
Cevap: Telefonun Türkçesi alısün ve çınka sözcükleridir.
Sözcüğün kökeni Telefon sözcüğü Eski Yunanca Telos "Uzak" ve Phone "Ses" sözcüklerinin birleşmesinden oluşmuştur. Türkçeye Fransızca telephone'den geçmiştir. Dilbilimci Nurullah Ataç telefon sözcüğüne Türkçe karşılık olarak uzak-konuşur sözcüğünü türetmiştir ancak bu sözcük yerleşmemiştir.
Android cep telefonu ne demek?
Android, Google tarafından geliştirilmiş olup milyonlarca kişi tarafından kullanılan dev bir işletim sistemidir. Android işletim sistemleri cep telefonları ve tabletlerde bulunmaktadır. Linux işletim sistemi çekirdeği kullanılmıştır. Apk uzantısını desteklemektedir.
Android akıllı telefon ne demek?
Android, mobil cihazlar yani tablet bilgisayarlar (PDA) ve akıllı cep telefonları için Google ve Open Handset Allience tarafından kodlanmış Linux İşletim Sistemi tabanlı açık kaynak kodlu bir işletim sistemidir. Android işletim sistemi tarafından desteklenen uygulama uzantısı ".apk"dir.

Ilkbaharda ne gibi degisiklikler olur?

Yer tutucu yapilmazsa ne olur?

1. Konular

1. 1.284.226
  2. Mesajlar

1. 1.670.381
  3. Kullanıcılar

1. 33.198
  4. Son üye

Geri
Üst Alt