- Web sitesi
- forumdaslar.com
- Tuttuğu Takım
-
Beşiktaş
- Meslek
- Webmaster
- @FORUMDASLAR
Telafi sınavı nedir neden yapılır?
bi dersten vize alamayınca, finale girme hakkını kaybetmemek için girilen sınav. yani durumunu kurtarsın diye öğrenciye verilen son şans. vizelerle beraber bunu notu da toplanır ve üçünün ortalaması alınır.
Liselerde telafi sınavına kimler girebilir?
12'nci sınıf öğrencilerinin 2020-2021 eğitim ve öğretim yılına ait ve başarısız oldukları derslerden oluşacak sorumlulukları da bu tarihler arasında gerçekleştirilecek sorumluluk sınavları kapsamına dahil edilecek.
Liselerde telafi sınavı ne zaman?
Açık öğretim kurumları 2021-2022 eğitim öğretim yılı 2. dönem sınavları için harekete geçti. 1 Mart saat 9.30'da başlayan sınavlar 3 Mart 2022 saat 23.59'da sona erecek. Öğrenciler sınav süresi içinde kendilerine atanan en fazla 15 dersten sınava girecek.
Telafi sınavına girmesek ne olur?
Sorumluluk sınavı başarısız dersleri kurtarmak için yapılıyor. Örneğin matematik dersinden kaldınız ve sorumluluk sınavına girmeniz gerekiyor. Bu dersin sorumluluk sınavına girmezseniz sorumlu olarak bir üst sınıfa geçersiniz fakat bu dersler birikir ve 6 ders olursa sınıfta kalırsınız.
Telafi sınavına kimler girecek 2021?
AUZEF telafi sınavlarına kimler girebilir? Telafi sınavları FF, DD ve DC harf notu olan derslere sistem tarafından otomatik olarak tanımlanır. Öğrencilerimizin herhangi bir başvuru yapmasına gerek yoktur. FF harf öğrencinin ilgili dersten başarısız olduğunu gösterir, öğrencinin bu dersin sınavına girmesi zorunludur.
2021 lise telafi sınavı ne zaman?
Bu yıl telafi sınavları 27 Temmuz 2021 tarihi saat 09.30'dan 28 Temmuz 2021 tarihi saat 23.59'a kadar çevrim içi (online) olarak yapılacak.
Telafi sınavı ne zaman 2022?
2022 AUZEF (İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi) telafi – bütünleme sınavları 12 Şubat Cumartesi günü ile 13 Şubat Pazar günü 81 ilde yapılacak.
Telafi sınavına girmek zorunlu mu?
Telafi sınavları FF, DD ve DC harf notu olan derslere sistem tarafından otomatik olarak tanımlanır. Öğrencilerimizin herhangi bir başvuru yapmasına gerek yoktur. FF harf öğrencinin ilgili dersten başarısız olduğunu gösterir, öğrencinin bu dersin sınavına girmesi zorunludur.