Son Konular

Telafi dersi olacak mi?

ZeberusZeberus is verified member.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Webmaster
Puan 113
Çözümler 4

Telafi dersi olacak mı?

Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB), ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerinin 2020-2021 eğitim öğretim yılı sonuna ilişkin karne ve başarı belgeleri 18 Haziran'da e-Okul'dan erişime açılacak, ardından telafi eğitimi programı uygulanmaya başlanacak.

Telafi eğitimi hangi tarihlerde?

Telafi eğitimi hangi tarihlerde?
Telafi eğitim yapılan açıklamaya göre okul öncesi, ilköğretim, ortaöğretim ve özel eğitim okullarında öğrenim gören öğrenciler için 5 Temmuz – 31 Ağustos 2021 tarihleri arasında gerçekleşecek.

Telafi eğitimde hangi dersler olacak?

Günlük 4 ders saati üzerinden yaptığımız telafi eğitimlerimiz hafta içi 5 gün olacaktır. Haftalık Türkçe, Matematik, Fen Bilimleri derslerinden 4; İnkılap Tarihi, İngilizce ve Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi derslerinden 2; Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık dersinden ise 1 ders saati şeklinde planlama yapılmıştır.

Telafi eğitimi 12 sınıflara var mı?

Telafi eğitimi 12 sınıflara var mı?
Bu eğitim öğretim yılında 10-11-12. sınıfa geçen öğrencilerimize 31.08

Telafi eğitim bitti mi?

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, okulların kapanacağı tarihi açıkladı. Okullar 2 Temmuz tarihine kadar devam edecek ancak 5 Temmuz'dan itibaren "telafi" kapsamında 31 Ağustos'a kadar okullar açık olacak.

Telafi eğitimine ek ders ödenir mi?

Telafi eğitimine ek ders ödenir mi?
5 Temmuz tarihinden itibaren ise isteyen öğrenciler bulundukları yerlerde ki okullarda telafi eğitimi alabilecekler. Telafi eğitiminde görev alan öğretmenlere hafta için akşam 18.00'den sonra ödenen ek ders ücreti ödenecek.

2020 Telafi eğitimi ne zaman?

Milli Eğitim Bakanlığınca, 2020-2021 eğitim öğretim yılı sonuna ilişkin karne ve başarı belgeleri 18 Haziran'da e-Okul'dan erişime açılacak, ardından telafi eğitimi programı 5 Temmuz'da uygulanmaya başlanacak.

2020-2021 Telafi eğitimi ne zaman?

2020-2021 Telafi eğitimi ne zaman?
Sorumluluk sınavlarının tamamlanmasının ardından, 1,5 yılı kapsayan Ulusal Destekleme Programı'nın (UDEP) yaz tatili bölümü olan "Telafide Ben de Varım" programı uygulanacak. 21 Haziran-2 Temmuz'da başvuru yapılabilecek telafi eğitimi programı, 5 Temmuz-31 Ağustos'ta düzenlenecek.

Telafi eğitimi nereden alınır?

Milli Eğitim Bakanlığı'nın (MEB) telafi eğitimi programına, 21-Haziran-2 Temmuz arasında https://telafidebendevarim.meb.gov.tr adresinde yer alan bilgilere göre başvuru yapılabilecek.

Telafi eğitiminde ne işlenecek?

Telafi eğitiminde ne işlenecek?
Telafi eğitim kısmi ve hızlandırılmış bir eğitim sürecidir. Telafi eğitim ile öğrenciler duygusal açıdan destekleneceği gibi derslerde takıldıkları her şeyi de öğretmenlerine sorup eksiklerini tamamlayabilecekler. Ardından da Temmuz'da "Telafi Eğitiminde Ben de Varım Programı" başlayacak.

3 haftalık telafi eğitimi zorunlu mu?

Telafi eğitimi zorunlu değil. Gönüllülük esasına göre öğrenciler, öğretmenler ve velilere yönelik eğitim faaliyetlerini gerçekleştirmek üzere planlanacak program, eğitim faaliyetleri fiziksel, sosyal – duygusal, akademik gelişim ve özel eğitim alanı olmak üzere dört ana temaya uygun olarak planlanacak.

Liselere telafi eğitimi olacak mı?

Liselere telafi eğitimi olacak mı?

Evet, Milli Eğitim Bakanlığı'nın açıklamalarına göre telafi eğitimi programı çerçevesinde liseler de bu programdan faydalanacaklar. Telafi eğitimi kapsamında lise öğrencilerine de destek sağlanacak ve eksikliklerin giderilmesi amacıyla çalışmalar yapılacaktır. Telafi eğitim programı çerçevesinde liselerde de belirli dersler üzerinde çalışmalar yapılarak öğrencilerin ihtiyaçları doğrultusunda desteklenmesi planlanmaktadır. Bu sayede öğrencilerin eğitimlerine daha sağlam bir şekilde devam etmeleri hedeflenmektedir.

Transfer oncesi iliski yasak mi?

IK metrikleri ne demek?

1. Konular

1. 1.284.227
  2. Mesajlar

1. 1.670.423
  3. Kullanıcılar

1. 33.198
  4. Son üye

Geri
Üst Alt