Son Konular

Teknokent Koleji kimin?

Editör

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0

Teknokent Koleji kimin?

Hatay'ın İskenderun ilçesinde eğitim hayatına yeni eğitim döneminde başlayacak olan TEKNOKENT Koleji'nin Kurucusu Gökhan Kıvrak, 6 bin metrekarelik alan üzerinde 5 bin metrekaresi kapalı alana sahip okullarında 30 derslik, Laboratuvar ve atölyeler bulunduğunu belirterek "Bu yıl sadece 9 ve 10'uncu sınıf öğrencilerin …

Iyi bir özel okul nasıl olmalı?

Iyi bir özel okul nasıl olmalı?
Yetiştirdiği çocukların; özgüveni yüksek kişiler olduğundan emin olunmalıdır. Okulun fiziki imkânları ile spor, sanat alanındaki kapasite ve yetenekleri incelenmelidir. Yeterli bahçe ve oyun alanı ile spor sahası olması önemlidir. Rehberlik ve Psikolojik Danışma ve Yönlendirme sistemi güçlü olmalıdır.

Teknokent Koleji ücretsiz mi?

İskenderun TEKNOKENT Koleji kurucusu eğitimci girişimci Gökhan Kıvrak okullarında, öğrencilerden 4 yıl, boyunca okul, ücreti alınmayacağını, eğitim ücretinin tamamını devlet karşılayacağını belirterek "2018-2019 eğitim öğretim dönemine tüm hızıyla hazırlıklarımızı sürdürüyoruz.

Teknokent lisesi nedir?

Teknokent lisesi nedir?
İnovatif ve yenilikçi bir eğitim anlayışından hareketle ALTINKÜRE TEKNOKENT KOLEJİ, yenilikçi eğitim programlarıyla öğrencilerini hayata hazırlar. Dünya ölçeğinde eğitime yön verme vizyonuyla Endüstri4.0 temelli teknoloji, yazılım ve proje ağırlıklı, bilimsel odaklı eğitim anlayışıyla eğitim programları geliştirir.

Doğa Koleji kaç TL?

Doğa Koleji Fiyatları 2021
Kampüs | Anaokulu 3-4 Yaş | Ortaokul
Beykent Kampüsü | 36.111 + KDV | 44.167 + KDV
Beykoz Kampüsü | 55.759 + KDV | 65.394 + KDV
Beyoğlu Kampüsü | 36.111 + KDV | 44.167 + KDV
Bostancı Kampüsü | 36.111 + KDV | 44.167 + KDV

Özel okul seçerken nelere dikkat edilmeli?

Özel okul seçerken nelere dikkat edilmeli?
Özel Okul Seçerken Nelere Dikkat Etmeli
- 1- Çocuğunuzun Okulu İçin Ne kadar Bütçe Ayırabilirsiniz?
- 2- En İyi Okul Size En Yakın Okuldur!
- 4- Okulun Vizyonu ve Misyonu Ne?
- 5- Öğretmen ve İdareci Kadrosu Nasıl?
- 9- Temizlik, Beslenme, Güvenlik, Servis.

Ilk okul tercih ederken nelere dikkat edilmeli?

İlkokul Seçiminde Düşünmeniz Gereken 10 Önemli Nokta
- 1 – Eğitim Anlayışı
- 2- Dil Eğitimi.
- 3- Teknolojik İmkânlar.
- 4- Öğretmen Kadrosu.
- 5- Başarı
- 6- Geleneksel Değil, Modern.
- 7- Psikolojik Destek.
- 8- Sağlık İmkânları

TEKNOKENT Koleji, İskenderun ilçesinde yeni eğitim döneminde açılacak olan bir okuldur. Okulun Kurucusu Gökhan Kıvrak, 6 bin metrekarelik alan üzerine kurulu olan okulda 30 derslik, laboratuvar ve atölye gibi donanımların bulunduğunu belirtmektedir. Özellikle 9 ve 10. sınıf öğrencilerine hizmet verecek olan okul, 5 bin metrekare kapalı alana sahip olup çağdaş eğitim anlayışıyla öne çıkmaktadır.

İyi bir özel okulun olması gereken özellikler arasında şunlar yer almaktadır:
- Öğrencilerin özgüvenlerinin yüksek olmasını sağlamalıdır.
- Fiziki imkanlarının yanı sıra spor ve sanat alanındaki kapasitesi değerlendirilmelidir.
- Okulun bahçe, oyun alanı ve spor sahası gibi aktivitelere uygun alanlara sahip olması önemlidir.
- Rehberlik ve psikolojik danışma hizmetleri güçlü olmalıdır.

TEKNOKENT Koleji, kurucusu Gökhan Kıvrak tarafından açıklanan bilgiye göre öğrencilerden bir süre boyunca ücret alınmayacağını, devletin eğitim ücretini karşılayacağını belirtmektedir. Bu sayede 4 yıl boyunca öğrencilerin eğitim masrafları devlet tarafından karşılanacaktır.

Teknokent Lisesi ise inovatif ve yenilikçi bir eğitim anlayışıyla öne çıkan bir okuldur. Endüstri 4.0 temelli teknoloji, yazılım ve projeler üzerine yoğunlaşan bir eğitim programı sunmaktadır. Öğrencilere bilimsel odaklı bir eğitim ile hayata hazırlık sağlamayı hedeflemektedir.

Doğa Koleji'nin fiyatları da verilen bilgilere göre farklı kampüslere göre değişmektedir. Her kampüsün kendi fiyatlandırması bulunmaktadır.

Özel okul seçerken dikkat edilmesi gereken noktalar arasında çocuğunuzun okulu için ayırabileceğiniz bütçe, okulun misyonu ve vizyonu, öğretmen kadrosu, temizlik, beslenme, güvenlik gibi unsurlar önemli rol oynamaktadır.

İlkokul tercihi yaparken önemli noktalara dikkat etmek gerekmektedir. Eğitim anlayışı, dil eğitimi imkanları, öğretmen kadrosu, başarı oranları, modern eğitim yöntemleri, psikolojik destek ve sağlık imkanları gibi unsurlar dikkate alınmalıdır. Bu faktörler çocuğunuzun okul hayatını olumlu yönde etkileyebilir.

Soguk alginliginda hangi ilaclari kullanabilir?

Nerelerden burs alabilirim 2021?

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.706
  3. Kullanıcılar

1. 33.205
  4. Son üye

Geri
Üst Alt