- Web sitesi
- forumdaslar.com
- Tuttuğu Takım
-
Beşiktaş
- Meslek
- Webmaster
- @FORUMDASLAR
Teknisyen hangi okul mezunu?
Teknisyenler, mesleki eğitim veren lise ve dengi eğitim kurumlarından mezun olanlar için kullanılır. Tekniker ise meslek yüksekokulu mezunlarının kazandığı bir unvandır. Teknisyen olabilmek için ticaret, tekstil, seramik, teknik ya da endüstri meslek liselerini bitirmek gerekir.
Lise mezunu teknisyen ne iş yapar?
Teknisyen, teknik bilgi ve beceri isteyen işlerde çalışan kişilere verilen unvandır. Mesleki bilgi ve becerilerine göre uçak teknisyeni ya da elektrik teknisyeni gibi isimlerle anılırlar. Birçok farklı alanda uzmanlaşabilen teknisyenler, devlet ve özel sektörde içalışabilir ya da kendi iş yerlerini açabilirler.
Test teknisyeni ne iş yapar?
Test teknisyeni ne iş yapar?
Meslek Tanımı Nedir? Seri üretimde işlemleri tamamlanmış komple, yeni, benzinli veya dizel motorları, test odalarında dinamometrelere test şartlarına uygun olarak bağlayarak, hızlanma, güç, tork türünden rutin testleri uygulayan ve test sonuçlarını raporlayan kişidir.
Yazılım teknisyeni Nasıl Olunur?
Yazılım teknisyeni Nasıl Olunur?
Bilgisayar Teknisyeni Olmak İçin Hangi Eğitimi Almak Gerekir?
- Meslek liselerinin bilgisayar programcılığı üzerine eğitim veren alandan mezun olmak,
- Üniversitelerin lisans eğitimi veren Bilgisayar Mühendisliği Bölümü'nden mezun olmak,
- Özel eğitim programlarından yararlanmak.
Teknisyen hangi hizmet sınıfında?
Teknik Hizmetler Sınıfında tekniker veya teknisyen kadrolarında görev yapmakta olup, mühendis unvanı alan personelin hangi ek gösterge rakamından faydalanması gerektiği hususunda görüş talep eden ilgi yazı incelenmiştir.
PCB teknisyeni ne demek?
İş Tanımı: Gömülü haberleşme sistem donanımlarını geliştiren ekiple beraber tasarım süreçlerinin içerisinde yer alarak, geliştirilecek ürünlerin PCB tasarımlarını yapacak PCB Tasarım Teknisyeni aranmaktadır.
Motor teknisyeni Nasıl Olunur?
Motor teknisyeni Nasıl Olunur?
Motor teknikeri olmak isteyen kişilerin, üniversitelerin 2 yıllık eğitim veren ön lisans programlarından mezun olması gerekir. Ancak uzmanlaşacakları alana göre alacakları eğitim değişir. Örneğin otomotiv sektöründe çalışacak kişilerin, Otomotiv Teknolojisi ön lisans programını tamamlaması gerekir.
Yazılım teknisyeni nedir?
Yazılım teknisyeni nedir?
Bilgi işlem teknisyeni, bilgisayar sistemlerinin kurulumu ve güncellenmesinden sorumludur. Firma çalışanlarının bilgisayar sistemlerinden maksimum fayda sağlamasını temin eder.
Teknikerlere 3600 ek gösterge verilecek mi?
Milyonlarca memurun hem gelirini hem de emekli aylığını artıracak 3600 ek göstergede meslek grupları genişliyor. Yeni düzenleme öğretmen, polis, hemşire, din görevlilerinin yanı sıra yöneticiler, avukatlar, teknik, sağlık hizmetleri, genel idare, yardımcı hizmetler sınıfını da kapsayacak.