- Web sitesi
- forumdaslar.com
- Tuttuğu Takım
-
Beşiktaş
- Meslek
- Webmaster
- @FORUMDASLAR
TED burs veriyor mu?
Sisteme girmeye hak kazanarak TED Okullarında eğitim gören ve mezun olan öğrencilerin, üniversite eğitimleri boyunca da bursları devam etmektedir. Ayrıca, üniversite öğrencilerinin staj ve kariyer takiplerinin yapıldığı sistemde, mezun öğrencilerin işe yerleşme süreçleri de desteklenmekte ve izlenmektedir.
Bilkent ücreti ne kadar?
2020–2021 akademik yılı için eğitim ücreti 54.000 TL'dir. Bu ücrete halen %8 olan KDV dahildir. 2020–2021 güz yarıyılı eğitim ücreti, kayıt randevusu almadan önce ödenmelidir.
Tedü özel mi?
Tedü özel mi?
TED Üniversitesi, 7 Temmuz 2009'da Türk Eğitim Derneği Yükseköğrenim Vakfı tarafından kurulan bir vakıf üniversitesi. 2012-2013 akademik yılında alınan 320 öğrencisi ile eğitime başlamıştır.
TED Koleji %100 burs veriyor mu?
TED Koleji %100 burs veriyor mu?
VAKIF BAŞARI BURSLARI İlköğretim Okulumuzdan mezun olan öğrencilerimizden ilk on dereceye girenlerden birinciye %100, ikinci ve üçüncülere %50 indirimli, 4-10. dereceye girenlere %25 indirimli okuma hakkı tanınmaktadır.
TED Üniversitesi Hazırlık Online mı?
İngilizce Dil Okulu dersleri 40 şube, lisans dersleri 718 şube ve yüksek lisans dersleri 87 şube olmak üzere stüdyo ve uygulama dersleri dahil olmak üzere tüm dersler uzaktan eğitim kapsamına alınmıştır.
Tedü başarı bursu nedir?
Akademik Başarı Bursu Oranları: Üniversitemize kısmi burs kontenjanı ile yerleşen öğrencilerimizden, kısmi bursu ile aynı oranda Akademik Başarı Bursu'na hak kazanan öğrencilerimize %10 ek burs verilir. Kısmi bursundan daha düşük oranda bursa hak kazanan öğrencilerimize ise %5 ek burs verilir.
Tedü kaç yılında kuruldu?
Tedü kaç yılında kuruldu?
2009TED Üniversitesi / Kuruluş
TED Üniversitesi sahibi kim?
TED Üniversitesi sahibi kim?
TED Yükseköğrenim Vakfı Kurucusu, Yönetim Kurulu Başkanı ve TED Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanlığı'nı da üstlenen Pehlivanoğlu, ayrıca 2018 yılı itibariyle Cumhurbaşkanlığı Eğitim ve Öğretim Politikaları Kurulu Üyesi olarak atanmıştır. Pehlivanoğlu, evli ve iki çocuk babasıdır.