- Web sitesi
- forumdaslar.com
- Tuttuğu Takım
-
Beşiktaş
- Meslek
- Webmaster
- @FORUMDASLAR
Tecno Pova hangi ülkenin malı?
Çinli akıllı telefon üreticisi Tecno, yeni telefonu Tecno Pova modelini tanıttı. Tekno'nun yeni telefonu Pova 6000 mAh gibi güçlü bataryası ile dikkat çekiyor.
Tecno Pova iyi mi?
Şarjı beklediğimden çok daha iyiymiş. Estetiğide oldukça hoş kullanımı diğer android telefonlar gibi çok kolay. Benim ihtiyaçlarımı karşılıyor. Satıcının sorularımı satış öncesi ve sonrası yanıtlamasıyla ilgisine de ayrıca teşekkürler gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.
Tecno hangi markanın yan ürünü?
Tecno Mobile, 2006 yılında kurulan cep telefonu, tablet ve aksesuarları markasıdır. Transsion Holdings Co Limited 2006 yılında mobil iletişim ürünlerinin geliştirilmesi, üretimi, satışı ve hizmetleri üzerine odaklanarak Hong Kong'da kuruldu. Çin, Etiyopya, Bangladeş ve Hindistan'da telefon üretmektedir.
Tecno Pova nasil bir telefon?
Şirketin dikkat çeken ürünlerinden biri de Tecno Mobile Pova ismini taşıyor. 6.8 inç'lik ekranıyla dikkat çeken ürün, büyük bir telefon. Camon 16 Premier ise 6.9 inç'lik daha büyük bir ekrana sahip. Ekranı büyük olmasının yanı sıra 6000 mAh kapasiteli bataryayla gelen ürün, uzun bir batarya ömrü de sunuyor.
Tecno telefonlar nerede üretiliyor?
Tecno, Türkiye'ye 25 milyon dolardan fazla yatırım yapacak İSTANBUL (AA) – Türkiye'de üretime haziran ayında başlayan akıllı telefon markası Tecno Mobile, Camon 16'nın yerli üretim ilk modellerini satışa sundu.
Tecno nerede üretiliyor?
İstanbul Pendik'teki üretim tesisimizde yaklaşık bin kişilik bir istihdam yaratmayı ve yüzde 10 pazar payı hedefimiz doğrultusunda Türkiye'deki yatırımlarımızı uzun vadede artırmayı planlıyoruz. Türkiye'ye yatırım yapma kararımızda hükümetin vizyoner yaklaşımı ve sunduğu cesaret verici yatırım iklimi önemli rol oynadı.
Tecno POVA 2 nasıl bir telefon?
Tecno Pova 2 özellikleri ve fiyatı Tecno Pova 2 modeli 6.9 inçlik LCD ekranında 2460×1080 piksel çözünürlük sunuyor. Tazeleme hızı bilinmese de 180Hz dokunmatik tarama hızı, 480 nit parlaklık değeri ve 20:5:9 görüntü oranı mevcut. Polikarbonat yapı 9.62mm kalınlığında ve 185g ağırlığında.
Tecno Pova ne zaman çıktı?
Tecno Tecno Pova modeli 2020 yılında piyasaya sunuldu. Boyutları 171.2 x 77.6 x 9.4 mm ağırlığı ise 0 gramdır. IPS LCD ekranı 6.8″ inç büyüklüğündedir.
Son olarak Çin merkezli Tecno Mobile de İstanbul – Pendik'teki fabrikada üretime başlıyor. Bu fabrikada toplamda 1000 kişilik istihdam sağlayan Techno Mobile, uzun vadede Türkiye'de kullanıcıların gereksinimlerine göre özel modeller geliştirileceğini belirtiyor.
TECNO Mobile'ın İstanbul Pendik'teki tesisinde üretilen ilk yerli üretim telefonu TECNO CAMON 16 satışa sunuldu. CAMON 16'nın Türkiye fiyatı 3499 TL olarak belirlenmiş. TECNO CAMON 16, Temmuz ayından beri ülkemizde satılıyordu.
Tecno camon nerede üretiliyor?
TECNO Mobile'ın İstanbul Pendik'teki tesisinde üretilen ilk yerli üretim telefonu TECNO CAMON 16 satışa sunuldu.