Modoratör
Efsanevi Üye
Teç Sen hangi parti?
Kamu Görevlileri Sendikasının Unvanı | Bağlı Olduğu Konfederasyon
TEÇ-SEN (Tüm Eğitim Çalışanları Sendikası) | BAĞIMSIZ
KUVAYI EĞİTİM-SEN (Kuvayı Miliye Eğitim Sendikası) | BAĞIMSIZ
EĞİTİM-İŞ (Eğitim ve Bilim İşgörenleri Sendikası) | BAĞIMSIZ
ANADOLU EĞİTİM-SEN (Anadolu Eğitim Öğretim ve Bilim Hizmetleri Sendikası) | BAĞIMSIZ
Eğitim sendikaları nelerdir?
Hizmet Kolunun Adı | Kamu Görevlileri Sendikasının Unvanı | Bağlı Olduğu Konfederasyon
Eğitim, Öğretim ve Bilim Hizmetleri | TÜM EĞİTİM BİR-SEN (Tüm Eğitimciler Biriliği Sendikası) | BAĞIMSIZ
BEÇ-SEN (Bağımsız Eğitim. Öğretim ve Bilim Hizmet Kolu Kamu Görevlileri Sendikası) | BASK
DES (Demokrat Eğitimciler Sendikası) | BAĞIMSIZ
Eğitim Gücü Sendikası kimin?
Eğitim Gücü Sendikası kimin?
"Mesele ve sorun varsa, çözümü de var" felsefesiyle 2021 yılı kasım ayının başında kurulan Eğitim Gücü Sen Kurucu Genel Başkanı Oğuz Özat yaptığı açıklamada, "Ne iktidarın nede muhalefetin yandaşı değiliz , ne iktidarın nede muhalefetin muhalifi de değiliz.
Teç-Sen kime bağlı?
25 Aralık 2006 tarihinde yapılan Teç-Sen I.Olağan Genel Kurulu ve 09 Aralık 2007 tarihinde yapılan I.Olağanüstü Genel Kurul seçim sonucuna göre Tüm Eğitim Çalışanları Sendikası Genel Başkanı olan Ümit DEMİREL, halen Teç-Sen Genel Başkanı olarak görevine devam etmektedir.
Bayram Zengin kimdir?
SENDİKAMIZ GENEL BAŞKANI BAYRAM ZENGİN BASK GENEL BAŞKANI SEÇİLDİ. BASK 6. Olağan Genel Kurulu Çalışmalarını Tamamladı. Sendikamız Genel Başkanı Bayram Zengin Yeniden BASK Genel Başkanlığına Seçildi. BASK 6. Olağan Genel Kurulu 9 Şubat 2019 Cumartesi günü Ankara'da toplandı.
Eğitim Sendikası kaç tane?
Eğitim Sendikası kaç tane?
Bunun dışında Eğitim Sen'in üye sayısı 3 bin 143, yetkili sendika Eğitim Bir Sen'in üye sayısı 1.185, Eğitim İş'in üye sayısı ise 1.121 azalmıştır. Eğitim hizmet kolunda Teç Sen 7.991, Yurt Eğitim sen 1.238 olan üye sayıları ile dikkat çekmektedir.
Oguz Ozat kim?
2002 de ve 2004 te Eğitim Yöneticiliği sınavını kazanarak Kahramanmaraş ta 4 yıl Kurum yöneticiliği yapmış. 2013-2015 Ondokuz Mayıs Üniversitesi Eğitim Fakültesi, "Psikolojik Danışma ve Rehberlik, Gelişim psikolojisi ,Ölçme ve Değerlendirme" dersleri vermiştir.
Eğitimin gücü sendikası ne zaman kuruldu?
ekim 2021 itibariyle kurulmuş yeni eğitim sendikasıdır. kısaltması eğitim gücü sen olarak belirlenmiş. ve kendilerini "apolitik" olarak tanımlamışlar twitter'da.