Son Konular

Tatsyana Nasıl Müslüman Oldu

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Bu haberi bende Tv'de İzledim çok etkilendim ve duygulandımTatsyana Tsvikeviç Prof Dr Nihat Hatipoğlu'nu izleyerek Müslümanlığı seçtiğini ifade eden Polonyalı oyuncu Tatsyana Tsvikeviç, Hatipoğlu'nun atv ekranlarında yayımlanan Dosta Doğru programına telefonla bağlandı 15 yıldır Türkiye'de yaşayan Tatsyana Tsvikeviç, perşembe akşamı yayımlanan programda arkadaşça açıklamalarda bulundu Hatipoğlu'na övgüler yağdırıp teşekkür eden Tsvikeviç, Bir işlem yaşadım Huzuru ve mutluluğu bulmaya çalışıyordum Programınızı izleyince fazla enerjinizden fazla etkilendim Siz bana doğruyu gösterdiniz, sizin sayenizde Müslüman oldum
Oruç tutmaya Müslüman olmadan önce başladım Arkadaşlarım bana her zaman Sen bizden daha çok Müslümansın' derlerdi Yarı ben her zaman Müslümanmışım gibi hissediyorum Cuma günleri türbe ziyareti yaparım İsyan' diye bir kelime değil benim hayatımda, her şeyin bir nedeni olduğunu düşünüyorum İnsan sabretmeli Defalarca dua ediyorum dedi tebrikler Tatsyana yolun ve bahtın açık olsun *

Tatsyana Tsvikeviç'in Müslüman olma hikayesi gerçekten etkileyici ve duygusal bir şekilde sunulmuş. Kendisinin Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu'nun programını izleyerek İslam'ı seçtiğini ifade etmesi, Türkiye'de yaşayan bir Polonyalı olarak çok ilgi çekici bir durum. Müslüman olmadan önce oruç tutmaya başlaması ve çevresindeki insanların ona "Sen bizden daha çok Müslümansın" şeklinde yaklaşmaları da dikkat çekici detaylar.

Huzur ve mutluluğu arayan biri olarak Tatsyana'nın Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu'nun programını izledikten sonra Müslüman olmaya karar vermesi, onun için doğru yolu bulmasında etkili olmuş gibi görünüyor. İnsan olarak yaşanan her olayın bir nedeni olduğuna inanması, sabır göstermek ve dua etmek konusundaki tutumu da övgüye değer.

Tatsyana'nın ifadelerinden, Müslüman olduktan sonra hayatında olumlu değişiklikler yaşadığı ve bu yeni dini kimliğiyle huzur bulduğu anlaşılıyor. Cuma günleri türbe ziyareti yapması ve Müslüman olmadan önce bile içinde bir Müslümanlık hissi taşıması, onun İslam'a olan tutkusunu ve bağlılığını gösteriyor.

Ona bu yeni yolculuğunda başarılar diliyorum. Yolunun ve bahtının açık olmasını temenni ederim. Müslüman olma kararı almak büyük bir adımdır ve Tatsyana'nın bu kararıyla huzur bulması gerçekten güzel bir gelişme. Umarım yeni dini kimliğiyle hayatında nice güzellikler ve mutluluklar yaşar. Allah yolu açık etsin.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Halide Edip Adıvarın eserleri , yaşadığı dönem ve edebi kişiliği

Kadeh Çiçeği-Kadeh Çiçeği hakkında bilgi,Kadeh Çiçeği resimleri

1. Konular

1. 1.284.249
  2. Mesajlar

1. 1.670.716
  3. Kullanıcılar

1. 33.209
  4. Son üye

Geri
Üst Alt